Новини Пристрої 30.08.2022 о 17:13 comment views icon

Apple успішно протестувала супутниковий зв’язок на iPhone 14 — Мін-Чі Куо

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-kopyya-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-kopyya-96x96.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/05/1-kopyya-96x96.png

ITC.UA

Редакція ITC.ua

Авторитетний аналітик Мін-Чі Куо з’ясував, що Apple, яка вже якийсь час працює над забезпеченням супутникового підключення для iPhone, завершила тестування. І з технічної точки зору у купертіновського гіганта все готово до впровадження резервного каналу зв’язку у майбутній лінійці iPhone 14.

Водночас відомий своїми точними прогнозами щодо новинок Apple аналітик не дає чіткої відповіді щодо того, чи зможуть iPhone 14 напряму підключатися до супутників. За словами Мін-Чі Куо, це залежатиме від того, чи вдасться Apple досягти необхідних домовленостей з мобільними операторами.

Спекуляції на тему потенційної підтримки в iPhone 14 супутникового зв’язку для дзвінків та надсилання повідомлень поза зоною дії мережі стільникового зв’язку сколихнулися з новою силою на тлі нещодавнього анонсу співпраці Starlink та T-Mobile — вони хочуть під’єднати смартфони з 5G напряму до супутників, щоб покрити «мертві зони». Технологія-кандидат для цього вже існує — 5G NTN.

Найбільш вірогідним кандидатом у партнери Apple з впровадження підтримки супутникового зв’язку на iPhone 14 Мін-Чі Куо назвав провайдера Globalstar. Хай там як, чекати відповіді на питання, чи буде в iPhone 14 підтримка супутникового зв’язку, залишилося недовго — презентація Apple відбудеться вже наступної  середи, 7 вересня.

Онлайн курс з промт інжинірингу та ефективної роботи з ШІ від Powercode academy.
Курс-інтенсив для отримання навичок роботи з ChatGPT та іншими інструментами ШІ для професійних та особистих задач, котрі допоможуть як новачку, так і професіоналу.
Записатися на курс

Офіційно: Apple призначила презентацію iPhone 14 на 7 вересня

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: