Новини Кіно 10.11.2023 о 09:27 comment views icon

«Аватар: Останній захисник‎»: жива адаптація анімаційного серіалу Nickelodeon на Netflix — вже з 22 лютого

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Перший сезон складатиметься із 8 епізодів тривалістю до години кожен.

Головним героєм серіалу очікувано стане повітряний кочівник Аанг, який прокидається у виснаженому війною світі. Разом із новими друзями Соккою і Катарою він вирушає в карколомну подорож, аби стати тим, ким йому судилося — наступним Аватаром.

«‎Колись чотири нації світу гармонійно співіснували завдяки Аватару, майстру всіх чотирьох елементів, який підтримував мир. Але все змінилося, коли Нація вогню напала й знищила повітряних кочівників, зробивши таким чином перший крок до завоювання світу», — пишуть в офіційному синопсисі.

Оригінальний анімаційний серіал виходив на Nickelodeon з 2005 по 2008 роки. Майкл Данте ДіМартіно та Браян Конецько, головні автори та виконавчі продюсери серіалу, на початку розраховували залучити дитячу аудиторію від 6 до 11 років, але доволі швидко шоу стало популярним серед практично всіх вікових категорій. Нині аудиторія серіалу охоплює понад 4,4 мільйона осіб.

Вперше про живий перезапуск від Netflix стало відомо у вересні 2018 року, однак за 2 роки після цього ДіМартіно і Конецько залишили виробництво, оскільки бачення стримінгу не узгоджувалось з «духом і цілісністю Аватара». Згодом шоуранером був призначений Альберт Кім, а режисерами першого сезону стали Майкл Гой («Рівердейл »), Джаббар Райсані («Загублені в космосі») і Розанна Лян («Тінь у хмарах»).

Браян Конецько та Майкл ДіМартіно тим часом працюють над серією анімаційних фільмів, дія яких розгортається у всесвіті Аватара, включно з фільмом про дорослішання Аанга.

До акторського складу «Аватар: Останній захисник‎» увійшли Гордон Корм’є, Кіавентіо Тарбелла, Ієн Услі, Даллас Ліу, Пол Сун-Хен Лі та Деніел Де Кім.

Курс Frontend розробки від Mate academy.
Front-end розробник одна з найзатребуваніших професій на IT ринку. У Mate academy ми навчимо вас розробляти візуально привабливі та зручні інтерфейси. Після курсу ви зможете створювати вебсайти і застосунки, що вразять і користувачів, і роботодавців.
Дізнатися більше про курс

Netflix, здається, виправився після невдачі з «‎Ковбоєм Бібопом», який завершився на першому сезоні, оскільки останню адаптацію «‎Ван Піс» глядачі сприйняли досить непогано і стримінг вже оголосив продовження. 

Перший сезон серіалу «Аватар: Останній захисник‎» складатиметься з 8 серій і вийде на Netflix 22 лютого.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: