Новини Новини 08.07.2022 о 10:21 comment views icon

Брати Даффер готують ще одну адаптацію «Зошита смерті» для Netflix

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Хоча Netflix вже спробував адаптувати Death Note / «Зошит смерті» письменника Цугумі Оба та ілюстратора Такеші Обати у 2017 році, сервіс має намір зробити ще одну спробу за сприяння Братів Даффер.

Після успішного виходу Stranger Things 4 / «Дивні Дива 4» сервіс Netflix оголосив, що Метт і Росс Даффер продовжили контракт на розробку кількох проєктів для платформи й створили Upside Down Pictures – нову виробничу компанію, названу на честь виміру, що лежить в основі їхнього науково-фантастичного опусу. У публічній заяві про Upside Down Pictures Даффери розповіли, що продюсер Хіларі Лівітт («Чорна сирота», «Озарк») призначена головою студії, і висловили впевненість у її здатності досягти успіху.

За словами Братів Даффер, їхня мета з Upside Down Pictures полягає в тому, щоб розповідати історії, які висвітлюють їх як юних любителів кіно — «історії, що відбуваються на тому чудовому перехресті, де звичайне зустрічається з незвичайним, де грандіозне видовище співіснує з інтимною роботою персонажів, де серце перемагає цинізм». З цією метою Upside Down планує випустити низку нових серіалів з оповідальною основою, схожою на «Дивні Дива».

Крім спін-офу серіалу «Дивні Дива», Upside Down Pictures також працює над неназваним оригінальним серіалом, створеним Джеффрі Аддіссом і Віллом Метьюзом («Темний кристал: Епоха опору»). Upside Down Pictures також адаптує наявні проєкти, включаючи фільм Кертіса Гвінна на базі творчості Стівена Кінга та «Талісман» Пітера Штрауба.

Netflix поки не повідомляє будь-яких подробиць про нову екранізацію «Зошита смерті» у виконанні Upside Down Pictures.

Death Note / «Тетрадь смерти»

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

Джерело: The Verge

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: