Новини Технології 19.05.2023 о 09:48 comment views icon

ChatGPT на смартфонах: OpenAI запустила офіційний iOS-застосунок — поки тільки в США

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

OpenAI почала розгортання мобільної програми для свого ШІ-чатбота. Випробувати програму можуть лише користувачі з США, але у найближчі тижні компанія обіцяє поширити її й на інші країни.

Безплатну програму можна завантажити для пристроїв iOS через App Store (сервіс для пристроїв Android також обіцяють у майбутньому). Принцип роботи чатбота залишається незмінним – користувач вводить своє питання, а ChatGPT надає відповіді.

У програмі дозволені й голосові запити, але сам чатбот поки вміє відповідати лише письмом.  Застосунок також синхронізує текстові розмови на різних пристроях. Передплатники ChatGPT Plus за $19,99 на місяць отримають доступ до останньої версії великої мовної моделі OpenAI GPT-4 – і це поширюється на смартфони. Преміумверсія програми також пропонує швидший час відповіді та попередній перегляд нових функцій.

За іронією долі в Apple обмежують внутрішнє використання ChatGPT та інших інструментів штучного інтелекту одразу після появи нового застосунку. Компанія стурбована тим, що програмне забезпечення може використовуватися для оприлюднення конфіденційних даних. Подібне рішення раніше прийняли в Samsung Electronics  та інших корпоративних гігантах.

Випуск програми для iOS може зробити ChatGPT доступним для більшої кількості людей, а OpenAI надасть більш безпосередній споживчий контроль через публічні відгуки в App Store.

Доступ до чатбота Bing можна отримати без облікового запису Microsoft, але з обмеженням до 5 запитів на сеанс

Онлайн-курс "Digital Marketing" від Laba.
Розширте пул навичок у роботі з аудиторією.Навчіться запускати рекламні кампанії без зайвих витрат бюджету з сучасними інструментами діджитал-маркетингу, включаючи AI.
Детальніше про курс

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: