Новини Кіно 22.05.2024 о 09:46 comment views icon

Нове зображення «Чужий: Ромул» — Кейлі Спейні готується дати бій ксеноморфам в перезапуску франшизи від Феде Альвареса

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/05/photo_2023-11-12_18-48-05-3-268x190-1-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Американський квитковий сервіс Fandango поділився новим зображенням з фільму «Чужий: Ромул». Події свіжої частини саги відбуватимуться між оригінальним фільмом «Чужий» і «Чужими» (у множині, другий фільм). Режисер Феде Альварес раніше працював над стрічками «Не дихай» та «Зловісні мерці».

Події фільму «Чужий: Ромул» розгортатимуться навколо групи космічних колоністів, які стикаються з ксеноморфами, «героями» усіх попередніх. Таким персонажам, як Рейн Керрадайн (Кейлі Спаені), Енді (Девід Йонссон) і Тайлер (Арчі Рено), доведеться зіткнутися з власними страхами, коли прибульці проникнуть на їхній корабель, а в тінях ховаються нові істоти. Як і інші головні герої цих фільмів до них, команда корабля у «Чужому: Ромул» повинна використати свої наукові знання, щоб вижити та перемогти монстрів, які їх вбивають.

«Чужий: Ромул» отримав нове зображення — традиції франшизи збережені

Нове зображення з «Чужий: Ромул» демонструє, як візуальна мова оригінальних фільмів надихає майбутній сиквел. Режисером першої історії про чужих став Рідлі Скотт, фільм вийшов на екрани в 1979 році. Стрічка із Сігурні Вівер у ролі Ріплі свого часу довела, що глядачі готові до нової хвилі науково-фантастичних жахів. Фільм був настільки успішним, що призвів до створення кількох історій у світі з чужими, а також кросовера із серією фільмів «Хижак».

«Чужий: Ромул» отримав нове зображення — традиції франшизи збережені

Феде Альварес написав сценарій до «Чужий: Ромул» разом з Родо Саягесом, який працював з режисером у минулому. У фільмі грає Ізабела Мерсед, яку нещодавно можна було бачити у ролі Ані Корасон у стрічці «Мадам Павутина». «Чужий: Ромул» стане першим фільмом франшизи, випущеним на великому екрані після «Чужий: Заповіт» 2017 року. Нова частина історії вийде в українських кінотеатрах 15 серпня.

Онлайн-курс "Adobe Premiere з нуля" від Skvot.
Навчіться монтувати відео.Впевнено.Швидко.Без конфлікту «очікування/реальність».Під менторством засновників Cofounder Studio.Які змонтували понад 3000 роликів на двох.
Детальніше про курс

Режисер фільму «Чужий: Ромул» показав модель лицехапу — прибулець бігав підлогою

Джерело:  Collider

Розділ Кіно виходить за підтримки?

Компанія LG Home Entertainment є визнаним новатором в галузі телевізорів і аудіовідеосистем. LG пропонує покращений досвід домашніх розваг завдяки відзначеним нагородами OLED-телевізорам і телевізорам QNED LED на інноваційній платформі WebOS Smart TV. Прагнучи надати споживачам першокласний користувацький досвід, вся продукція LG для домашніх розваг розроблена з урахуванням екологічної стійкості, починаючи від виробництва і закінчуючи утилізацією.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: