Новини Софт 03.04.2024 о 14:59 comment views icon

Copilot в Microsoft 365 запропонує доступ до GPT-4 Turbo «без обмежень» та покращену генерацію зображень

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Copilot в Microsoft 365 запропонує доступ до GPT-4 Turbo «без обмежень» та покращену генерацію зображень

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Бізнес-абоненти Microsoft 365 зможуть використовувати GPT-4 Turbo через Copilot (асистент з ШІ) без щоденних обмежень на кількість сеансів.

Випробувати останню модель OpenAI відтепер можна у мобільній програмі Copilot, в Інтернеті, у Windows та Edge в межах вартості ціни за помічника з ШІ в Microsoft 365 у $30 за користувача на місяць, повідомляє The Verge.

GPT-4 Turbo буде доступний у Microsoft 365 Copilot як для вебзапитів, так і для використання робочих даних, як-от запитів до електронних листів, документів, зустрічей тощо. Остання модель OpenAI підтримує до 300 сторінок тексту в одному запиті.

Так само Microsoft запропонує покращені можливості для створення зображень в Microsoft Designer для бізнес-підписників на Copilot для Microsoft 365. Раніше компанія передбачала ліміт до 15 запитів на день — тоді як вже з цього місяця його збільшать до 100 на день. 

Функція Microsoft Designer використовує модель OpenAI DALL-E 3.

Баг Copilot в Edge: у відповідь на питання “Що ти маєш на увазі” англійською чатбот розповідав про гору Еверест

Курс-професія "Motion Designer" від Skvot.
Навчіться створювати 2D- та 3D-анімації у софтах After Effects, Cinema 4D та Octane Render. Протягом курсу ви створите 14 моушн-роликів, 2 з яких — для реального клієнта.
Детальніше про курс

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: