Новини Новини 09.03.2022 о 09:30 comment views icon

Дмитро Дубілет попросив Google, Meta та інші рекламні майданчики про безкоштовний показ банерів веб-сторінки зі збору пожертв для України

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg

Тетяня Нечет

Автор новин

Екс-міністр Кабміну Дмитро Дубілет звернувся до Google, Meta (екс-Facebook) та інших великих рекламних майданчиків світу, світових ЗМІ з проханням допомогти показом безкоштовної реклами кампанії зі збору коштів на гуманітарні потреби України. Про це він написав у Telegram.

“У мене велике прохання до Google, Meta та інших великих рекламних майданчиків світу, а також до світових ЗМІ. Ми не просимо допомогти нам фінансово, але просимо виділити під нашу соціальну кампанію безкоштовні рекламні ресурси (покази банерів). Повірте, це буде дуже ефективна допомогу з вашого боку, оскільки цими кампаніями займаються професійно, а не за принципом “беремо те, що безкоштовно”. З питань допомоги для цієї кампанії звертайтеся, будь ласка, на спеціальний емейл: [email protected]”, — зазначив Дубілет.

За його словами, щойно почалося вторгнення росії в Україну, були запущені системні рекламні кампанії зі збору коштів на гуманітарні потреби.

“Разом з НБУ ми створили спеціальну веб-сторінку, де будь-хто може пожертвувати гроші карткою або банківським переказом. про створення дублюючої сторінки на їхньому домені: helpua.nazk.gov.ua (домени в зоні .gov нам в першу чергу потрібні для довіри) Сторінка п’ятьма мовами Цільова аудиторія — іноземці, готові допомогти нам фінансово Всі гроші надходять на офіційний рахунок, спеціально відкритий НБУ”, — повідомив він.

За словами Дубілета, його команда разом із Promodo та Fedoriv запустила рекламу діджитал-кампанії на цю сторінку. Фінансування відбувається за рахунок власних коштів.

Українські мобільні оператори Київстар, Vodafone Україна та lifecell об’єднуються та запускають національний роумінг

Курс Fullstack Web Development.
Стань універсальним розробником, який може створювати веб-рішення з нуля.
Дізнатись про курс

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: