Новини Новини 12.04.2022 о 19:06 comment views icon

«‎До зустрічі на зворотному боці». Перший трейлер продовження серіалу «Дивні дива» / Stranger Things

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Як і очікувалося, тільки що Netflix показав перший повноцінний трейлер четвертого сезону науково-фантастичного серіалу «Дивні дива» / Stranger Things, створеного братами Даффер. Перша частина довгоочікуваного продовження одного з кращих та найпопулярніших шоу вийде через півтора місяця — 27 травня.

Продовження серіалу випустять через три роки після показу третього сезону — події в ньому розгорнуться через пів року після попереднього фіналу за межами рідного для головних героїв містечка Хоукінс (слугувало місцем дії попередніх трьох сезонів), зокрема, в Каліфорнії та… росії.

Окрім дітей — Одинадцять (Міллі Боббі Браун), Лукаса (Калеб Маклафлін), Майка (Фінн Вулфгард), Вілла (Ноа Шнапп), Дастіна (Гейтен Матараццо) та Макс (Седі Сінк), які давно вже не діти (з виходу першого сезону минуло вже 6 років), у трейлері також можна побачити інших головних героїв у виконанні улюблених акторів — маму Вілла Джойс Байєрс (Вайнона Райдер) та шериф Джима Гоппера (Девід Гарбор). Окрім того, у трейлері можна побачити нових персонажів, зокрема героя Роберта Інглунда, відомого за роллю Фредді Крюгера, та, ясна річ, нових монстрів.

Трейлер четвертого сезону «Дивні дива» / Stranger Things англійською

Загалом в четвертому сезоні дев’ять епізодів — їхні назви повідомили ще наприкінці 2021 року. Друга частина сезону вийде 1 липня. Це вперше Stranger Things розділили на частини — усі попередні сезони серіалу братів Даффер виходили повністю зразу, але Netflix дедалі частіше розділяє шоу на частини. Раніше творці шоу пояснили це тим, що четвертий сезон вийшов удвічі довшим за третій — сценарій зайняв понад 800 сторінок, а зйомки тривали майже два роки. Пандемія тут теж зіграла свою роль — через COVID-19 зйомки на початку 2020 року були призупинені через два тижні після старту, а робота над серіалом відновилася лише у вересні 2020 року.

«Дивні дива» вже продовжили на п’ятий сезон, який завершить поточну сюжетну арку. До речі, ще 2017 року брати Даффери повідомляли, що планують не менше чотирьох-п’яти сезонів. Водночас у лютому вони натякали на ймовірний спіноф для шоу.

Онлайн-курс "С++ для GameDev" від robot_dreams.
Навчіться кодити на C++ з нуля, опануйте принципи обʼєктно-орієнтованого програмування, ключові бібліотеки та інструменти.Створюйте десктопні та мобільні ігри. Розвивайтеся в геймдеві.
Детальніше

Netflix разделил четвертый сезон сериала Stranger Things / «Очень странные дела» на две части — первая выйдет 27 мая. Пятый сезон шоу станет последним

  • Netflix випускає «Дивні дива» з 2016 року і це один із найпопулярніших проєктів у стрімінговому сервісі. Серіал, натхненний творами Стівена Кінга, цінують за атмосферність, акторську гру і відсилання до жанрових фільмів 1980-х років.
  • Третій сезон «Дуже дивних справ» вийшов 4 липня 2019, встановивши абсолютний рекорд онлайн-кінотеатру на той час за чотири дні його переглянули понад 40 млн передплатників Netflix.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: