Новини Софт 23.02.2023 о 12:45 comment views icon

Dynamic Island на Android. Realme серед перших запозичила одну з ключових особливостей iPhone 14 Pro

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Компанія Realme може першою серед виробників Android-смартфонів створити рішення, аналогічне до Dynamic Island від Apple. На це вказує твіт керівника компанії (вже видалений) та витік анімації.

Realme работает над собственным аналогом функции Dynamic Island (видео)

Ця інформація не є несподіванкою. Ще у вересні минулого року Realme повідомила про намір клонувати Dynamic Island. Схоже, що з того часу спеціалісти компанії займаються розробкою функції Mini Capsule. Фотографія у видаленому твиті демонструвала елемент інтерфейсу користувача у формі таблетки у верхній частині екрана. Там також відображався логотип швидкого заряджання Oppo SuperVOOC. Анімація, якою поділився інсайдер OnLeaks, показує, як капсула в області фронтальної камери розширюється та закривається для відображення інформації про стан заряджання.

Функція Apple Dynamic Island була свого роду заповнювачем із моменту запуску iPhone 14 Pro. Вона могла виводити попередження про низький рівень заряджання батареї AirPods або інші повідомлення. У iOS 16.1 з’явився Live Activity API, який відкрив доступ стороннім розробникам до Dynamic Island. І тепер деякі застосунки, наприклад Uber, можуть використовувати Dynamic Island для відображення інформації без відкриття самого застосунку. Google Maps додасть підтримку Live Activity «найближчими місяцями».

Крім інформування про стан зарядки поки немає відомостей про те, як Realme має намір використовувати власний аналог Dynamic Island.

Програму, яка відтворює Dynamic Island на Android, завантажили в Google Play більше мільйона разів менш як за тиждень після її запуску

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Джерело: The Verge

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: