Новини Кіно 24.07.2023 о 19:49 comment views icon

Gen V / «Покоління „Ві”» — перший трейлер майбутнього спінофу «Хлопаків» про коледж для супергероїв

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Amazon Prime Video опублікувала перший тизер-трейлер Gen V / «Покоління „Ві”» — гаряче очікуваних багатьма спіноф «Хлопаків» про коледж молодих людей з суперсилами, який стартує 29 вересня.

Gen V — другий серіал у всесвіті «Хлопаків», його промокампанія стартувала ще у грудні 2022-го з досить кривавого тизеру, і не так давно нам показали кілька кадрів в загальному промо майбутнього теле- та кіносезону.

Спіноф «Хлопаків» Gen V про коледж для супергероїв та інші майбутні релізи в промо нового телесезону Amazon Prime Video

Тепер маємо повноцінний трейлер, у якому можна побачити кілька вже добре знайомих облич з основного та досить популярного серіалу Еріка Кріпке, що виходить на Amazon Prime Video. До речі, говорячи про «Хлопаків», четвертого сезону раніше 2024 року його можна не чекати.

Спіноф «Покоління „Ві”», який характеризують як «Голодні ігри» про надлюдей, розповість про спеціальний коледж Vought International, де навчаються лише обдаровані суперсилами юні парубки та панні. Над ним працювали автори основного серіалу The Boys (шоу засновано на однойменному коміксі Ґарта Енніса та Даріка Робертсона) Ерік Кріпке та Крейг Розенберг, тож похмура сатира флагманського серіалу та рейтинг «R» гарантовані.

Онлайн-курс "Проджект-менеджер в ІТ" від Laba.
Навчіться запускати, контролювати й успішно реалізовувати ІТ-проєкти. Пройти весь шлях проєктного управління на реальному кейсі вам допоможе PMD із 19-річним досвідом в ІТ.
Детальніше про курс

29 вересня в Amazon Prime Video вийдуть одразу три епізоди Gen V, а решту випускатимуть по одному щотижня до 3 листопада.

Трейлер Gen V в оригіналі (англійською)

Gen V / «Покоління „Ві”» — перший трейлер майбутнього спінофу «Хлопаків» про коледж для супергероїв
Постер

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: