Новини Софт 26.04.2022 о 16:34 comment views icon

Гендиректор Twitter запевнив співробітників, що після придбання Ілоном Маском звільнень не планується. А співзасновник мікроблога Джек Дорсі висловив майбутньому власнику свою підтримку

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg

Тетяня Нечет

Автор новин

Рада директорів Twitter погодилася продати мікроблог Ілону Маску за 44 мільярди доларів. Після цього генеральний директор Twitter Параг Агравал мав віртуальну нараду з підлеглими.Інформацію на правах анонімності The Verge розповів один із працівників популярної соцмережі.

Агравал не мав жодної конкретики для співробітників про те, що відбудеться, коли Маск очолить компанію. Очікується це вже наприкінці 2022 року. За його словами, «нині» звільнення не плануються. Агравал також сказав, що залишиться генеральним директором до закриття угоди, але не став коментувати, що на його кар’єру чекає після цього. Незалежний голова правління Бретт Тейлор додав, що після завершення угоди правління компанії розпустять.

«Існує невизначеність щодо того, що відбудеться після закриття угоди», — сказав Агравал персоналу Twitter.

Маск сказав минулого тижня, що, на його думку, Twitter має «відкрити вихідний код алгоритму». І неодноразово акцентував увагу на тому, що мікроблог має бути місцем свободи. Тому поява колишнього президента США Дональда Трампа на платформі піднімалася під час зборів співробітників Twitter. Трампу заборонили користуватися платформою у 2021 році. Агравал не зміг однозначно відповість на питання, чи отримає Трамп знову доступ до соціальної мережі в майбутньому.

Сам же американський екс-президент заявив, що не повернеться до Twitter, навіть якщо його запросять. І продовжить використовувати свою платформу Truth Social.

«Після закриття угоди ми не знаємо, в якому напрямку піде платформа», — сказав Агравал співробітникам щодо Трампа, додавши, що це питання слід обговорювати з Маском.

Онлайн-курс Frontend-разробник від Powercode academy.
Курс на якому ти напишеш свій чистий код на JavaScript, попрацюєш із різними видами верстки, а також адаптаціями проектів під будь-які екрани. .
Зарееструватися

Тим часом творець і співзасновник мікроблога Джек Дорсі висловив свою підтримку новому власнику.

«Я такий радий, що Twitter продовжить підтримувати громадське обговорення. По всьому світу та до зірок! Мета Ілона щодо створення платформи, яка буде «максимально надійна та широко інклюзивна», є правильною. До цього ж прагнув і Арагвал, і тому я вибрав його. Дякую вам обом за те, що витягли компанію з безвихідної ситуації. Це правильна дорога… Я вірю в неї всім своїм серцем», — написав він у своєму мікроблозі.

А також додав, що «Ілон — єдине рішення, якому я довіряю».

«Я довіряю його місії з поширення світла свідомості», — зазначив Дорсі.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: