Новини Новини 22.10.2022 о 12:58 comment views icon

HBO лютує: у мережу виклали фінальний епізод “Дому дракона” – за кілька днів до його офіційної появи в ефірі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

“Дім дракона” слідує стопами “Гри престолів” – фінал спін-оффу також просочився у мережу. HBO розпочала жорстку кампанію з відстеження та вилучення копії з Інтернету.

У заяві, переданій IGN і Variety, HBO каже, що розчарований тим, як “ця незаконна дія порушила враження від перегляду для відданих шанувальників шоу”. Також зазначається, що усі копії нині “жорстко відстежуються та вилучаються з Інтернету”.

Схоже, що витік походить від партнера-дистриб’ютора в Європі, на Близькому Сході або в Африці, повідомив представник HBO.

“Нам відомо, що десятий епізод “Дому дракона” було розміщено на нелегальних торрент-сайтах. Зважаючи на все, схоже, витік стався від партнера-дистриб’ютора в регіоні EMEAHBO лютує: у мережу виклали фінальний епізод “Дому дракона” - за кілька днів до його офіційної появи в ефіріHBO лютує: у мережу виклали фінальний епізод “Дому дракона” - за кілька днів до його офіційної появи в ефіріЄвропа, Близький Схід та Африка, англ. Europe, the Middle East and Africa“, — йдеться у повній заяві.

Дійсно, це значить, що глядачі серіалу у соцмережах можуть зіткнутися з великою кількість спойлерів. Однак фінал шоу – не обов’язково буде новим (особливо для найвідданіших фанатів серії), враховуючи, що серіал знятий відносно близько до вихідного матеріалу книги.

Останній епізод першого сезону “Дому дракона” має вийти на HBO вже завтра, 23 жовтня.

Англійська для початківців від Englishdom.
Для тих, хто тільки починає вивчати англійську і хоче вміти використовувати базову лексику і граматику.
Реєстрація на курс

«Дом Дракона» стал самым успешным дебютом HBO с 10 млн просмотров в первый день показа

Спіноф “Гри престолів” став наймасштабнішим дебютом оригінального серіалу HBO, він залучив майже 10 млн глядачів у рамках недільного вечірнього виходу. Це приблизно на 8 млн більше, ніж в оригінальної “Гри престолів”, коли вона дебютувала у 2011 році з 2,22 млн глядачів. “Дім дракона” заснований на книзі Джорджа Мартіна “Вогонь і кров”, що розповідає про дім Таргарієнів приблизно за 200 років до подій оригіналу.

У серпні HBO повідомив, що продовжує серіал “Дім дракона” на другий сезон. Загалом розробляється як мінімум сім спінофів “Гри престолів” (чотири сценарії – три анімаційних).

Джерело: The Verge


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: