Новини WTF 27.03.2024 о 14:14 comment views icon

Джоел Шредінгера — гравці Helldivers 2 розгледіли читерський слід у нещодавньому вірусному відео з БТР

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Ще пам’ятаєте Джоела — майстра над Helldivers 2, здатного впливати на хід міжгалактичної боротьби за демократію? Так от, днями з гравцями сенсаційного кооперативного бойовика трапилася досить курйозна ситуація.

Гравці Helldivers 2 точно бачили нещодавнє відео з несподіваною появою деміурга Джоела посеред запеклого бою, який підкинув гравцям для порятунку недоступний броньовик і так само раптово зник. Відео швидко завірусилося, тож, ймовірно, його побачили не тільки ті, хто знає, а й ті, хто не знає — судячи з непоодиноких повідомлень у соцмережах «Хто такий Джоел» та хвилі мемів/жартів навколо жвавих дискусій. Власне, ось відео:

 

Історія отримала продовження: виявилося, що це не зовсім Джоел, а точніше, один з інших Джоелів, які видають себе за справжнього гейм-майстра. Цілком ймовірно, що інші Джоели — звичайнісінькі витівки читерів на ПК, які розважаються як можуть та щосили створюють клонів. Але є й інша (спекулятивно-конспірологічна) версія — подейкують, що всі ці інші Джоели насправді є частиною хитрого майстер-плану справжнього Джоела. Що скажете, яку з цих версій вважаєте більш правдоподібною — чи може маєте власну?

Джоел Шредінгера — гравці Helldivers 2 розгледіли читерський слід у нещодавньому вірусному відео з БТР
Топ-10 ігор за кількістю активних гравців Steam. Джерело: SteamDB

Щодо Helldivers 2, гра Arrowhead стабільно тримається в топі найпопулярніших на Steam і загалом лишається однією з найпродаваніших релізів 2024 року — продажі кооперативного шутера вже перевищили 8 млн копій і інтерес до нього «продовжує зростати щотижня», повідомляв півтора тижня тому аналітик TD Cowen.

Огляд Helldivers 2. Весела тоталітарна демократія

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: