Новини Україна 20.03.2024 о 11:10 comment views icon
Стаття з  

IdeaSoft запустила AI Hub з безплатними лекціями про ШІ від спікерів з Google та Meta

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/647dc38d9e7db-bpfull-1-96x96.jpg

Ігор Шелудченко

Автор новин

Українська IT-компанія IdeaSoft, частина Sigma Software Group, запустила IdeaSoft AI Hub опен сорс ком’юніті з фокусом на Artificial Intelligence технології.

Про це редакції розповіли представники IdeaSoft.

В  рамках проєкту будуть відбуватися:

  • безкоштовні лекції;
  • вебінари;
  • освітні події від провідних світових технологічних компаній.

Серед спікерів лекцій, воркшопів, та конференцій будуть спеціалісти з Google, Meta, та багатьох інших ключових гравців індустрії.

Всі події будуть безкоштовними для учасників і будуть проводитися декілька разів на місяць.

Перша безкоштовна онлайн-лекція відбудеться вже у цей четвер, 21 березня, у Zoom. Спікером стане Володимир Кирилюк, Front-End Magician in Google з темою “Технології Google: Обробка відео у браузері та інноваційні рішення Machine Learning з мінімальною кількістю коду”

Онлайн-курс "2D Animation" від Skvot.
Покроково та з фідбеком від лекторки увійдіть у 2D-анімацію через вивчення софтів, інструментів та створення кейсу у портфоліо.
Програма курсу та реєстрація

Володимир розповість про:

  • Google Meet та Virtual Try On як працюють ці технології і як ви можете спробувати їх;
  • Рішення MediaPipe бібліотеки та інструменти, щоб швидко застосовувати техніки штучного інтелекту (AI) та Machine Learning у ваших додатках.

Зареєструватися на першу безкоштовну зустріч можна тут

«Наразі ми ведемо переговори з ключовими гравцями ринку, і плануємо серію онлайн-мітапів, на яких спеціалісти різних компаній ділитимуться своїми напрацюваннями, юзкейсами, досвідом. Ми не будемо обмежуватися лише ШІ технологіями, але фокус однозначно буде на Artificial Intelligence», розповідає СОО IdeaSoft Анна Даценко. 


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: