Новини WTF 14.08.2023 о 09:11 comment views icon

Маск запропонував «‎тренувальний бій» у дворі Цукерберга, а після відмови обізвав опонента «‎куркою»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Ілон Маск шукає нові способи скасувати публічний двобій у клітці з Цукербергом – на цей раз власник Twitter запропонував провести «‎тренувальний раунд» вдома у суперника.

Марк Цукерберг своєю чергою розкритикував Маска за «‎несерйозність» і закликав «‎рухатись далі».

«Ми всі бачимо, що Ілон налаштований несерйозно. Він не підтверджує дату, потім каже, що йому потрібна операція, а тепер просить провести тренування на моєму задньому дворі. Якщо Ілон колись серйозно задумається над поєдинком, він знає як зі мною зв’язатися. В іншому випадку – час рухатися далі. Я збираюся зосередитися на змаганнях із людьми, які серйозно ставляться до бою».

Маск у відповідь назвав Цукерберга «‎куркою», натякаючи на боягузтво ймовірного противника.

В іншій публікації, де користувач Twitter написав, шо Марк «‎намагається спасувати», Ілон повторив свою думку:

Курс Quality Assurance (QA) від Mate academy.
Курс QA — ідеальний для новачка. Від основ тестування до складних стратегій — опануйте всі технології, щоб жодна помилка не змогла вас оминути. Ми впевнені в якості нашого курсу, тому гарантуємо вам працевлаштування після його завершення.
Зареєструватись на курс

«‎Він не може їсти курятину, бо це було б канібалізмом».

Заява генерального директора Meta була опублікована після того, як у мережі з’явились скриншоти листування між мільярдерами, які згодом надав і сам Маск.

У повідомленнях Ілон пропонує провести «тренувальний поєдинок» наступного тижня в будинку Цукерберга, на що той відповів відмовою і закликав опонента тренуватися, якщо він хоче «справжнього бою ММА».

Про бій у клітці Маск і Цукерберг домовилися ще у червні, на тлі розгортання конкурентної для Twitter соцмережі Threads. Перший постійно підігрівав інтерес до поєдинку, оцінюючи хто в ньому виграє та де він відбудеться, однак врешті-решт поскаржився на стан здоров’я та заявив про можливу операцію на спині. І так, Маск не вперше ображає суперника – раніше він публікував не дуже приємні каламбури, на кшталт «‎Zuck is a cuck»


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: