Новини Україна 06.11.2023 о 10:00 comment views icon

Не платіть за найм — донатьте ЗСУ! ITC.ua запускає безплатний сервіс анонімного пошуку роботи в IT

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/Gerasimov_-Metropolis-53-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/Gerasimov_-Metropolis-53-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/Gerasimov_-Metropolis-53-1-96x96.jpg

Тимур Ворона

Головний редактор ITC.ua

Не платіть за найм — донатьте ЗСУ! ITC.ua запускає безплатний сервіс анонімного пошуку роботи в IT

Команда Creators Media Group та ITC.ua запускають ITC Jobs — власний сервіс для анонімного пошуку роботи в IT-галузі, який відсьогодні доступний у бета-версії. Новий проєкт — це наступний крок у розвитку найбільшої в Україні IT-спільноти. Ми будемо раді допомогти нашим читачам знайти роботу мрії, а рекрутерам та власникам бізнесів — талановитих співробітників, якими, без сумніву, є читачі та коментатори ITC.ua.

Публікація резюме та вакансій повністю безплатна для всіх

Публікація резюме, як і вакансій — повністю безплатна, це наша основна відмінність від інших сайтів пошуку роботи.

ITC Jobs
На сайті вже з’явився окремий розділ ITC Jobs, який можна знайти у хедері поруч з «Новинами», «Оглядами» та іншими.

Чому ми це робимо? Наближається друга річниця повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Як розповів головнокомандувач Валерій Залужний виданню The Economist війна переходить на етап «позиційної» зі статичними та виснажливими боями й в жодному разі не можна недооцінювати росію. Тож немає інших варіантів, як підтримувати наші ЗСУ, ніколи не опускати рук, щоразу знаходити в собі сили підійматися та щосили працювати на майбутню перемогу. Заради усіх, хто віддав життя та продовжує виборювати наше з вами майбутнє.

Щоб IT-бізнес й надалі мав змогу розвиватися, допомагаючи захисникам та цивільному населенню, ми вирішили підтримувати ресурс повністю безплатна власними ресурсами стільки, скільки зможемо. Натомість просимо роботодавців — рекрутерів, власників бізнесу, і всіх, хто розміщуватиме вакансії на платформі — фінансового підтримувати ЗСУ. Своєю чергою плануємо й надалі допомагати збирати гроші ЗСУ. Але загалом майданчик та сума не важливі — просто не проходьте повз, і підтримуйте збори на сайтах, яким довіряєте.

Чому претендентам на роботу варто відгукуватися на вакансії у нас та розміщувати резюме на нашому сервісі? Ваш найм коштує роботодавцеві грошей, і часто немалих. Наприклад, публікація на сайтах пошуку роботи коштує кілька сотень гривень, а нішеві IT-ресурси за свої послуги беруть відсоток від місячної зарплати кандидата — від 20% і вище. У нашому випадку це не коштує роботодавцеві нічого, а ці гроші підуть безпосередньо на допомогу нашим захисникам, і тим самим хоч трохи, але наблизять перемогу.

Функціональність донатів зараз знаходиться у процесі розробки, тому, якщо вам сподобалася наша платформа, ви розмістили резюме або закрили вакансію, підтримайте, будь ласка, наш збір безпосередньо — аеророзвідникам 204 батальйону 241 бригади терміново потрібен квадрокоптер DJI Mavic 3T для виконання бойових завдань на найгарячішому напрямку на Сході України.

Full-stack developer.
Fullstack developer вміє працювати як з фронтендом, так і з бекендом сайта. Закінчуйте з нами курс Full-stack developer та отримуйте можливість гарно заробляти!
Дізнатися більше про курс

Функціональність сайту

Портал пошуку роботи поки що працює у бета-версії, але вже зараз можна розміщувати та відгукуватися на вакансії, публікувати резюме. Для цього на сайті потрібно зареєструватися або увійти через акаунт Google чи Facebook. У майбутньому ми плануємо об’єднати особистий кабінет на ITC з кабінетом шукача роботи/рекрутера.

Не платіть за найм — донатьте ЗСУ! ITC.ua запускає безплатний сервіс анонімного пошуку роботи в IT
Головна сторінка ITC Jobs

Станом на сьогодні на ITC Jobs вже опубліковано близько 170 актуальних вакансій. Принагідно дякуємо партнерам — сервісу HURMA. Це перша українська HRM-система, створена для автоматизації рекрутингу, розвитку співробітників, управління цілями та ключовими результатами. Клієнтами HURMA є понад 1000 компаній з України та світу. В особистих кабінетах клієнтів HURMA вже з’явилася інтеграція з ITC, і вакансію на нашому сайті можна розмістити буквально в кілька кліків.

Також ми гарантуємо шукачам роботи повну приватність та конфіденційність інформації, і роботу за стандартом GDPR. У процесі додавання на сайт — вакансії в ЗСУ, і вакансії для ветеранів. Незабаром на інших наших сайтах, крім ITC.ua, це — MC.today та Highload.today, з’являться інтеграції з новим сервісом. Таким чином нові вакансії та резюме побачать читачі всіх наших видань!

Не платіть за найм — донатьте ЗСУ! ITC.ua запускає безплатний сервіс анонімного пошуку роботи в IT
Актуальна статистика щодо аудиторії сайтів Creators Media Group (ITC.ua, MC.today та Highload.today)

 

Чому ITC Jobs?

Ми не претендуємо на звання найкращого порталу пошуку роботи в IT. Наша головна мета — підтримати воїнів ЗСУ на передовій, а також надати можливість всім фахівцям якнайшвидше знайти роботу мрії. І ми поважаємо вашу приватність. Спробуйте ITC Jobs, сподіваємося, що вам сподобається 🙂

І, вже за традицією — обговорімо новий сервіс в коментарях! Будемо невимовно вдячні за допомогу у знаходженні різних дрібних помилок, слушні ідеї та підказки, як зробити сервіс краще.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: