Новини Кіно 30.04.2024 о 19:12 comment views icon

Кріс Гемсворт звинуватив себе у провалі фільму «Тор: Кохання та грім» і каже, що виглядав там «наче пародія»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Кріс Гемсворт звинуватив себе у провалі фільму «Тор: Кохання та грім» і каже, що виглядав там «наче пародія»

Гемсворт каже, що втратив зв’язок із своїм персонажем в останньому фільмі про Тора від Тайки Вайтіті і забагато імпровізував, через що у кадрі виглядав як «пародія на самого себе».

«Я потрапив у імпровізацію та безглуздя, і став пародією на самого себе», — сказав Гемсворт виданню Vanity Fair (через Variety).

Кріс Гемсворт неодноразово з’являвся в кіновсесвіті Marvel, зокрема в таких стрічках, як «Тор: Раґнарок», «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення» — однак остання, «Тор: Кохання та грім» 2022 року, не виправдала очікувань ані критиків, ані глядачів. Актор зазначає, що сам наприкінці розчарувався в персонажі:

«Я читав репліки інших і казав: «О, у них є набагато крутіші речі. Вони веселіші. Що робить мій персонаж?». На мені є перука, костюм, м’язи. Так, я частина цієї великої справи, але, напевно, мене можна замінити».

Цікаво, що колега Гемсворта по «Месникам» Роберт Дауні-молодший є великим шанувальником гри Кріса.

«По-перше, Тора як персонажа було дуже складно адаптувати. Гемсворт отримав, на мою думку, найскладнішу психіку з усіх Месників. У нього є розум і серйозність, але також стриманість, вогонь і м’якість».

Невідомо, чи з’явиться Гемсворт у потенційному п’ятому фільмі про Тора, однак найближчим часом його можна побачити на великому екрані у приквелі до «Божевільного Макса» в компанії з Анею Тейлор-Джой — з 23 травня в українських кінотеатрах.

Тайка Вайтіті не режисуватиме «‎Тор 5»: «буду ‎радий, якщо Marvel залучить інших людей»


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: