Новини Новини 07.10.2022 о 09:43 comment views icon

Кріс Пратт у ролі Маріо — Nintendo показала перший трейлер мультфільму за Super Mario Bros.

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Пізно ввечері 6 жовтня відбувалася спеціальна презентація Nintendo Direct, на якій показали дебютний трейлер майбутнього анімаційного фільму «Супербрати Маріо», створений студією Illumination спільно з Nintendo. Маріо в анімаційної адаптації відомої відеогри озвучує Кріс Пратт, а роль принцеси Піч дісталася Ані Тейлор-Джой.

Трейлер мультфільму «Супербрати Маріо» в оригіналі (англійською)

У трейлері показали надзвичайне ефектну появу головного антагоніста серії Mario — Боузера (лідер і найсильніший з черепах Купа), битва з пінгвінами (якщо це можна назвати битвою) та Маріо в Грибному Королівстві. А у самому кінці трейлера на мить з’являється і Луїджі, якого озвучує Чарлі Дей. Як можна побачити, Маріо та інші персонажі у трейлері виглядають максимально близько до ігрових версій. Раніше багато хто побоювався, що Пратт є не найкращим кандидатом на цю роль через відсутність у нього італійських коренів. Судячи з усього, зірка «Вартових галактики» озвучував персонажа без італійського акценту.

Кріс Пратт у ролі Маріо — Nintendo показала перший трейлер мультфільму за Super Mario Bros.

Як вже зазначалося на початку, над мультфільмом спільно з Nintendo працювала студія Illumination, яка подарувала нам такі мультиплікаційні шедеври як «Нікчемний я», «Міньйони» та «Секрети домашніх тварин». Режисерами виступили Аарон Хорват та Майкл Джеленік (автори анімаційного серіалу «Юні титани, вперед!»). Інших персонажів у адаптації озвучують Кіген-Майкл Кі, Сет Роґен, Фред Армісен, Кевін Майкл Річардсон, Себастьян Маніскалько та Чарльз Мартінет.

Спочатку адаптацію планувалося випустити на великі екрани 21 грудня 2022 року, наразі прем’єра запланована на 7 квітня 2023 року у видавництві Universal Pictures. У травні 2021 року президент Nintendo Шунтаро Фурукава повідомив про намір випускати більше мультфільмів разом з іншими Nintendo IP у разі успіху фільму Маріо. Досі Маріо не особливо щастило з екранізаціями, а найперша спроба адаптувати Super Mario Bros для великого екрана з живими акторами (1993 року) зазнала комерційного провалу — її часто називають однією з найгірших кіноадаптацій відеоігор (3,8 бала з 10 на IMDb).


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: