Новини Кіно 21.06.2023 о 20:20 comment views icon

Мультсеріал «Сонячні протилежності» (Solar Opposites) втратить голос Джастіна Ройланда — його замінить Ден Стівенс

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Одного з головних персонажів «Сонячних протилежностей» озвучуватиме Ден Стівенс, відомий за «Красунею та чудовиськом». Джастін Ройланд, голос Корво та один із творців серіалу, не повернеться до проєкту. Раніше Джастін був незаслужено скасований Hulu та Adult Swim через звинувачення у домашньому насильстві – але суд його виправдав.

Команда мультсеріалу пожартувала з цього приводу у Twitter. Уривок одного з епізодів мультфільму, в якому Террі (озвучений/на Томасом Міддлдітчем) випадково кидає дротик у шию Корво, назавжди змінюючи йому голос (і акцент).

На початку 2023 року Джастін Ройланд був змушений залишити цілу низку своїх «дітищ»: «Ріка та Морті», «Сонячних протилежностей», «Людину-коалу» і таку ж божевільну гру High on Life. Наразі добре ім’я відновлено, але улюблену роботу не повернути.

Джастін Ройланд Solar Opposites

Серіал «Сонячні протилежності» (Solar Opposites)оповідає про чотирьох інопланетян, які випадково потрапили на Землю після загибелі власної планети. Будучи сім’єю у своєму, інопланетному сенсі, на Землі вони намагаються поводитись як звичайна сім’я і ніяк не можуть вирішити, любити цю планету чи знищити. Питання не пусте – з ними живе Пупа, який поки що схожий на маленьке звірятко, але коли виросте, повинен буде терраформувати Землю, та знищити все, що на ній є.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Не можу втриматися та не порекомендувати від себе цей божевільний мультсеріал з купою жорсткої лайки, таких самих соціальних жартів, іронії, самоіронії, безперервної балаканини та захопливих подій. Якщо порівнювати з «Ріком та Морті» – більше жесті та божевілля (американська аудиторія розділилася на шанувальників одного та іншого). Четвертий сезон Solar Opposites стартує на Hulu 14 серпня і складатиметься з 11 серій, а наступного року на день святого Валентина вийде спеціальний випуск.

Анимационный сериал Solar Opposites от авторов «Рика и Морти» побил рекорд просмотров на Hulu, более 40% зрителей посмотрело первый сезон «запоем» в первые два дня показа

Джерело: IGN


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: