Новини Софт 03.08.2022 о 21:51 comment views icon

МВС оновило застосунки та сервіси для оплати штрафів за порушення ПДР

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Міністерство внутрішніх справ України продовжує відновлювати роботу інформаційних систем та сервісів — у травні перезапустили автоматичну систему фіксації порушень ПДР, а зараз дійшла черга до застосунків та сервісів для оплати штрафів.

Офіційний застосунок МВС «Штрафи ПДР» та телеграм-бот отримали оновлення — для відновлення доступу, необхідно перевстановити програму, оновити підписку у боті для отримання повідомлень та додати своє авто.

Наразі є кілька способів дізнатися про факт фіксації порушення правил дорожнього руху:

Офіційні сервіси МВС дозволяють не лише сплатити штрафи, які вже винесені, а й оперативно отримувати повідомлення про нові постанови або зміни їх статусу. Також в застосунках є інформація про розміщення на карті комплексів автоматичної фіксації порушень ПДР.

МВС: Платні номерні знаки тепер можна встановлювати на всі транспортні засоби: мотоцикли, вантажівки, автобуси тощо

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: