Новини Кіно 27.04.2023 о 15:16 comment views icon

На Netflix вийшов другий сезон серіалу «Ласун» / Sweet Tooth — продовження сімейного постапокаліптичного фентезі за коміксами Джеффа Леміра

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

27 квітня на Netflix вийшов другий сезон серіалу «Ласун» / Sweet Tooth — продовження оригінального сімейного фентезі постапокаліпсису про звіродітей за коміксом Джеффа Леміра. Усі 8 епізодів вже доступні в бібліотеці сервісу з повноцінним (студійним) українським дубляжем та субтитрами.

Сюжет другого сезону розповість про подальші пригоди незвичайного хлоп’яти-напіволеня, на ім’я Ґас, та його друзів-гібридів у світі після пандемії невідомого вірусу, що викосив більшу частину людства. Події у ньому розгортаються відразу після фіналу першого сезону (окремо є відео з коротким підсумком попередніх серій, яке допоможе пригадати події першого сезону), який вийшов майже два роки тому (до речі, він також доступний з українським дубляжем), — до своїх ролей у продовженні повернулися практично всі основні актори першого сезону, включно з Крістіаном Конвері («Гарний хлопчик»), Нонсо Анозі («Гра престолів»), Стефанія Оуен («Месія») та Ніл Сенділендс (Мислитель у серіалі The Flash для CW).

Другий сезон фільмували у Новій Зеландії з січня по травень 2022 року — ним, як і попереднім, займався Джим Мікл («В тіні Місяця», «Ми такі, які є»).

Трейлер другого «Ласуна» / Sweet Tooth — український дубляж

 

Перший сезон «Ласуна» вийшов у червні 2021 року і став одним з найпопулярніших шоу на Netflix — трохи більше як за місяць від виходу його переглянули 60 млн сімей. Водночас адаптація отримала загалом схвальні відгуки як критиків, так і глядачів — на агрегаторі Rotten Tomatoes серіал зібрав 97% позитивних рецензій критиків та 87% від глядачів, а на Metacritic — 78% (оцінка критиків) та 7,1 бала з 10 (від глядачів). Наша рецензія на перший сезон — нижче.

Job Interview Crash Course.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Рецензія на серіал «Ласун» / Sweet Tooth за коміксом Джеффа Леміра

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: