Новини WTF 19.07.2024 о 15:02 comment views icon

Не зараз, Intel! Виробник процесорів запустив опитування про «улюблену комп’ютерну епоху» у розпал масштабного IT-збою

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Не зараз, Intel! Виробник процесорів запустив опитування про «улюблену комп’ютерну епоху» у розпал масштабного IT-збою

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Доки увесь світ намагається подолати наслідки збою, спричинені помилкою в оновленні антивіруса CrowdStrike, Intel запускає опитування про улюблену комп’ютерну епоху.

На офіційній британській сторінці виробника процесора у Twitter (X) вийшла публікація із запитанням про улюблену комп’ютерну епоху користувачів. Серед варіантів: 1990, 2000, 2010 та нинішні роки.

Intel посеред масштабного IT-збою у світі запустила опитування про «улюблену комп'ютерну епоху»

Все б нічого, але її запустили сьогодні по обіді — просто у розпал масштабного збою внаслідок оновлення CrowdStrike (і досі не видалили). В коментарях читачі вже змагаються в дотепності: один написав «точно не 2024-й», а інший запропонував варіант «crowdstrike era».

Ймовірно, публікація була запланована заздалегідь, а можливо таким чином менеджери соцмереж Intel вирішили вчасно привернути до себе увагу. Наразі у відповідях лідирує варіант 2020-х років.

Внаслідок збою CrowdStrike сьогодні постраждали IT-системи по всьому світу (зачепило й Україну, де користувачі повідомляли про проблеми з сервісами monobank, Нової пошти та перебої у мережі Vodafone). У світі наразі скасовано близько 1100 авіарейсів, а CNN пишуть про колапс в аеропортах. Також наразі не працюють деякі вокзали, банки, телебачення та лікарні, у США повідомляють про збої в роботі екстрених служб і 911.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% украі‌нською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологіи‌ та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців.

Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: