Новини Новини 06.03.2022 о 23:02 comment views icon

Netflix призупинив роботу в росії на знак протесту проти повномасштабного вторгнення країни в Україну

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Netflix приєднався до інших компаній, які призупинили свою діяльність у росії на знак солідарності з Україною. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Це також підтвердили у пресслужбі американського онлайн-кінотеатру.

«У зв’язку з теперішніми обставинами ми вирішили призупинити надання послуг у росії»

представник Netflix.

Раніше Netflix відмовився виконувати вимоги законодавства рф та транслювати пропагандистські російські канали, а також призупинив роботу над російськими фільмами та серіалами. Водночас онлайн-кінотеатр продовжував працювати в країні-агресорі, яка веде війну проти України. І ось зараз компанія під тиском громадськості прийняла рішення щодо призупинення роботи у росії.

Netflix запустив локалізовану версію онлайн-кінотеатру в росії приблизно рік тому, і, як повідомляється, має в країні менше як 1 млн передплатників. У Netflix немає ні регіонального офісу у рф, ні співробітників.

Ще раніше «велика п’ятірка» Голлівуду (Disney, Paramount, Universal, Warner Bros. і Sony) у відповідь на агресію рф проти України призупинила прокат своїх фільмів у росії через війну проти України.

Disney, Paramount, Universal, Warner Bros. і Sony призупинили покази фільмів у кінотеатрах Росії

Онлайн-курс "Архітектура високих навантажень" від robot_dreams.
Досвід та інсайти від інженера, який 12 років створює програмне забезпечення для Google.
Програма курсу і реєстрація


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: