Новини Пристрої 08.04.2024 о 09:25 comment views icon

Гурман: нові iPad Pro та iPad Air вийдуть упродовж тижня, з 6 травня. Ціни на «прошки», ймовірно, зростуть

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Гурман: нові iPad Pro та iPad Air вийдуть упродовж тижня, з 6 травня. Ціни на «прошки», ймовірно, зростуть

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Apple попередньо запланувала вихід нових iPad Pro та iPad Air протягом тижня, що почнеться 6 травня — терміни уточнив Марк Гурман у свіжому щотижневому дайджесті Power On для Bloomberg.

З попереднього оновлення iPad минуло вже 18 місяців, і майбутнє оновлення обіцяє стати одним з найбільших в історії лінійки планшетів Apple. Зокрема, очікуються нові 11-дюймові та 13-дюймові iPad Pro з екранами OLED, 12,9-дюймовий iPad Air, а також оновлені аксесуари Magic Keyboard та Apple Pencil.

Окрім яскравіших та контрастніших дисплеїв OLED (замість mini-LED), як у новітніх iPhone, нові iPad Pro отримають потужніший процесор M3 та редизайн — зокрема, нові моделі стануть ще тоншими (цікаво, чи не обернеться це черговим бендгейтом?), а фронтальна камера переїде на бокову рамку, щоб зручніше знімати горизонтальні фото.

Хоч і очікувана, та все одно менш приємна новина — очікується, що цьогорічне оновлення iPad Pro не обійдеться без підвищення цін. Сам факт підтверджує і Марк Гурман в новій колонці, хоча конкретики поки немає. Раптом що, в США ціни на 11-дюймовий iPad Pro поточного покоління починаються від $799, а 12,9-дюймовий iPad Pro — від $1099.

Новий 12,9-дюймовий iPad Air стане доступнішою альтернативою попри більший екран. Поки невідомо, чи отримає він потужніший процесор — M2 або M3, чи залишиться на M1 з 2020 року.

Щодо нових аксесуарів, судячи зі згадок у коді бета-версії iPadOS, оновлений стилус Pencil підтримуватиме новий жест «стискання», який слугуватиме для різних швидких дій, як-от додавання наліпок. Водночас оновлена клавіатура Magic Keyboard для iPad Pro зробить планшет ще більш схожим на ноутбук завдяки більшому трекпаду та міцному алюмінієвому каркасу.

Онлайн-курс "Предметний дизайн" від Skvot.
Навчіться створювати функціональні, трендові та ергономічні дизайни меблів та предметів інтер’єру.
Детальніше про програму курсу і лекторів

Оновлення базового iPad та iPad mini має відбутися пізніше цього року — якщо вірити Гурману,  нічого грандіозного очікувати не варто, лише кілька незначних покращень і потужніший процесор в Mini.

Що чекати від iPad Pro 2024? Головні чутки до березневого анонсу

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: