Новини Новини 11.03.2022 о 20:10 comment views icon

Norton, Avast та Bitdefender призупинили роботу в росії та білорусі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2024/03/photo_2023-07-03_19-21-48-1-96x96.jpg

Тетяна Нечет

Автор новин

Розробники популярних антивірусів призупинили продаж та підтримку своїх продуктів у Росії та/або Білорусі через напад на Україну.

“На підтримку українського народу Avast призупинив продаж та маркетинг своїх продуктів у росії та білорусі. Ми безкоштовно пропонуємо наші преміальні продукти в Україні”, — сказано в заяві пресслужби однойменної компанії.

В Avast зазначили, що у них є співробітники як в Україні, так і в рф, тому компанія активно працює над їх захистом та підтримкою. Працівники мають повну заробітну плату та отримують допомогу з тимчасового переселення.

Крім того, Avast пожертвував понад 800 тисяч доларів гуманітарним організаціям через власну програму пожертв від співробітників Avast Foundation.

Bitdefender та Національне управління кібербезпеки Румунії (DNSC) працюють спільно для підтримки України. Вони надають технічні консультації, інформацію про загрози, а також технології кібербезпеки як для приватних споживачів, так і для підприємств, зокрема українських.

“Ми глибоко засмучені неспровокованим жорстоким актом війни проти вільних людей України і прагнемо зробити все можливе, щоб підтримати їх і наших союзників по НАТО. Як горді румуни та компанія громадян світу ми підтримуємо наших північних сусідів, які хоробро борються за своє майбутнє”, — сказав Флорін Талпес, співзасновник та генеральний директор Bitdefender.

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс

Також продаж своєї продукції у росії призупинила американська компанія NortonLifeLock Inc. — розробник антивірусу Norton.

NortonLifeLock має найбільшу частку глобальних антивірусних рішень для ПК з Windows. Avast та NortonLifeLock у серпні 2021 року підписали договір про злиття. Придбання обійшлося NortonLifeLock у 8,6 мільярда доларів.

Але в рф поки що залишаються “Лабораторія Касперського”, McAfee, Dr.Web і Panda.

8 березня про зупинення продажів нових ліцензій в росії і білорусі повідомив міжнародний розробник антивірусів Eset.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: