Новини Новини 06.02.2023 о 20:34 comment views icon

Нове відео показує, як прототип Tesla Cybertruck маневрує всіма чотирма колесами одночасно

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

У сервісі мікроблогів Twitter було опубліковано нове відео рулювання чотирма колесами у виконанні Tesla Cybertruck. Ролик дає найкраще уявлення про цю функцію.

Керування задніми колесами (або керування чотирма колесами) – це здатність керувати задньою віссю під час поворотів. Як правило, задні колеса повертають на менший кут, ніж передні, але ця функція дозволяє помітно зменшити радіус повороту.

Кілька років тому General Motors показала електропікап GMC Hummer EV, який здатний переміщатися в «режимі краба», використовуючи задні колеса, що повертаються. З того часу кілька інших автовиробників оголосили про використання системи керування задніми колесами у своїх автомобілях. Ще 2021 року Tesla оголосила, що Cybertruck також матиме таку можливість.

«Ми додаємо керування задніми колесами, щоб він міг здійснювати круті повороти і маневрувати високою мірою», – заявив раніше Ілон Маск.

Минулого року демонструвалося коротке відео про Cybertruck, де здатність задніх коліс повертатися засвітилася лише на секунду. На цей раз з’явився більш тривалий ролик, в якому більш наочно показана здатність керування чотирма колесами.

English For IT: Communication.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Маск прокоментував це відео, заявивши, що Cybertruck виявився складним для створення автомобілем, оскільки він «не схожий на жодний інший». При цьому він підтвердив, що виробництво автомобіля розпочнеться вже цього року.

Tesla нещодавно заявила, що має намір запустити виробництво Cybertruck влітку цього року. Але не слід очікувати великих обсягів постачання до 2024 року, коли Tesla наростить масове виробництво.

Tesla Cybertruck зібрав 1,5 млн попередніх замовлень – масове виробництво розпочнеться у середині 2023 року

English For IT: Communication.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Джерело: electrek

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: