Новини Софт 11.08.2022 о 15:23 comment views icon

NVIDIA представила рушій Omniverse Avatar Cloud Engine (ACE) — більш практичні цифрові аватари реальних людей

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/11/photo_2023-11-12_18-48-05-3-96x96.jpg

Андрій Русанов

Автор сайту

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

NVIDIA відома своїми зусиллями щодо створення реалістичних віртуальних аватарів зі штучним інтелектом, як і технічних засобів для розгортання ШІ. Розроблений нею інструментарій Omniverse Avatar Cloud Engine (ACE) полегшить їх впровадження в чати, ігри та робочі середовища.

NVIDIA представила рушій Omniverse Avatar Cloud Engine (ACE) — більш практичні цифрові аватари реальних людей

Комбінація моделей та сервісів ШІ допомагає розробникам швидко створювати віртуальних людей без необхідності використовувати величезні обчислювальні потужності. Невеликий стартап може створити та задіяти такий же переконливий та практичний аватар, як і гігантська корпорація.

ACE використовує кілька існуючих програмних засобів та фреймворків. Його тезка, Omniverse, використовується для створення анімації, керованої штучним інтелектом. Metropolis займається завданнями комп’ютерного зору (розпізнавання об’єктів). Merlin допомагає з рекомендаціями, а NeMo Megatron та Riva працюють з моделями природної мови та спілкуванням ШІ.

Потрібен час, перш ніж люди почнуть спілкуватися з аватаром на основі ACE в рольовій грі або при вселенні у готель. NVIDIA стверджує, що її ШІ знаходиться на шляху до проходження тесту Т’юрінга, але на даний момент йому явно не вистачає реалістичності. З демонстраційного відео легко можна зрозуміти, що розмова відбувається з комп’ютером. Поточна стадія розвитку все ще має вигляд проміжного етапу на шляху до реалізму. Інші компанії також розвивають власні засоби відображення людей у віртуальному середовищі.

Курс-професія "Web Design" від Skvot.
Для тих, хто давно хоче опанувати професію вебдизайнера, але не знає, з чого почати.Після 4 місяців навчання — старт в карʼєрі з двома кейсами у портфоліо.
Програма курсу і реєстрація

Про початок розвитку NVIDIA Omniverse Avatar читайте на ITC.ua.

NVIDIA Omniverse Avatar — новая платформа для создания интерактивных 3D-аватаров на базе ИИ

Джерело: Engadget

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: