Новини Новини 28.09.2022 о 11:04 comment views icon

Перші оцінки FIFA 23 — новий футбольний симулятор EA отримав 80 балів зі 100 на Metacritic та OpenCritic

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

27 вересня стартував ранній доступ FIFA 23 для покупців ультимативного видання та передплатників EA Play, а невдовзі з’явилися і перші відгуки на популярному сайті-агрегаторі рецензій Metacritic.

На момент написання матеріалу середня оцінка гри на Metacritic складає 80 балів зі 100 на основі 18 рецензій, на OpenCritic — ідентична оцінка на основі 14 оглядів, 85% критиків рекомендують FIFA 23.

Нижче оцінки деяких відомих іноземних видань:

Загалом відгуки позитивні – новий продукт EA хвалять насамперед за вдосконалену технологію HyperMotion. Рухи на полі стали плавнішими, ніж у попередній версії. Контакт між гравцями здається все більш реалістичним – як у нападі, так і в захисті, а м’яч рухається більш природними траєкторіями. Загалом для покращення імітації футболу у FIFA 23 додали понад 6000 анімацій.

“З HyperMotion2 ШІ навчається під час гри: аналізує кращі анімації для вашого стилю гри та ігрові дії в міру їх виникнення. Все це дуже добре поєднується з геймплеєм і чудовою графічною якістю, які гра має на даний момент”, – пише GamersRD.

Критики відзначають збільшення кількості ліцензій на ліги, команди, гравців, міжнародні змагання та стадіони. У FIFA 23 доступно 9000 футболістів, 700 команд, 100 стадіонів та 30 ліг. Тут є Прем’єр-ліга, Бундесліга, Ла Ліга, Серія А (з зірковим поверненням Ювентуса), Ліга чемпіонів УЄФА, Ліга Європи та Ліга конференцій, а також кубок Лібертадорес Південної Америки. Не буде у FIFA 23 російської збірної та російських клубів, таким чином EA Sports висловила свою солідарність з українським народом.

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

Окремо журналісти пораділи наявності жіночих клубів — поки що правда доступні лише команди найвищих дивізіонів Англії та Франції.

Зазначимо, що найвищий рейтинг FIFA 23 серед українських гравців отримав півзахисник італійської Аталанти Руслан Маліновський — 82.

UKR Players

Malinovsky

Для порівняння – максимальний рейтинг у грі — 91. Його отримали Карім Бензема (Реал), Роберт Левандовський (Барселона), Кіліан Мбаппе (ПСЖ), Кевін де Брюйне (Манчестер Сіті) та Ліонель Мессі (ПСЖ).

Онлайн-курс "Business English" від Laba.
Вивчіть базу граматики, лексики та вокабуляру.Використовуйте англійську в спонтанній розмові з колегами та клієнтами.Прокачайте її до впевненого В1 — для розвитку кар’єри в бізнесі.
Приєднатись до курсу

Players

Реліз гри запланований на 30 вересня 2022 року, вона стане останньою з лінійки — наступного року футбольний симулятор від EA вийде під назвою EA Sports FC.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: