Новини Кіно 11.10.2023 о 16:48 comment views icon

Пішли повним складом — жоден з акторів «Ліги справедливості» Зака Снайдера не повернеться до своєї ролі в оновленому всесвіті DC Джеймса Ґанна

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Пішли повним складом — жоден з акторів «Ліги справедливості» Зака Снайдера не повернеться до своєї ролі в оновленому всесвіті DC Джеймса Ґанна

Увесь каст Ліги Справедливості — Генрі Кавілл, Бен Аффлек, Ґаль Ґадот, Джейсон Момоа, Езра Міллер і Рей Фішер — не повторюватимуть свої ролі у всесвіті DC.

Як повідомляє Variety, шість акторів з епохи «Ліги справедливості» Зака Снайдера не гратимуть своїх персонажів у новому всесвіті DC, ініціаторами якого є Джеймс Ґанн і Пітер Сафран.

Раніше стало відомо, що Кавілл вибув через те, що «Супермен: Спадщина» отримає молодшого актора, а Момоа брав учать у перемовинах щодо того, щоб зіграти нового персонажа (ймовірно, Лобо) у цьому фільмі або сольній стрічці.

Кавілла у ролі Супермена замінить Девід Коренсвет, Бетмена також зіграє інший актор, однак невідомо чи взагалі з’явиться решта персонажів «Ліги справедливості» — Флеш, Аквамен, Диво-жінка та Кіборг — у всесвіті Ґанна-Сафрана у виконанні нового касту.

Невизначеність щодо майбутнього всесвіту DC вже сприяла низьким касовим зборам фільмів «Шазам! Лють Богів‎», «‎Флеш» та «‎Синій жук», а також може вплинути на «Аквамен і загублене королівство», який обійшовся у $215 млн (перший фільм заробив $1,15 мільярда та став найкасовішим фільмом DC).


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: