Новини Кіно 20.09.2023 о 17:39 comment views icon

Приквел «Голодних ігор» — фінальний трейлер антиутопії «Балада про співочих пташок і змій» з Рейчел Зеглер та Пітером Дінклейджем

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Дії приквелу розгортаються за 64 роки до оригінальної трилогії, де в центрі уваги — ще юний майбутній безжальний диктатор Панема Коріолан Сноу (Том Блайт), який намагається врятувати репутацію своєї родини, ставши наставником у десятих щорічних Голодних іграх.

Чого він не очікує, так це опинитись у парі з молодою дівчиною Люсі Грей Берд (Рейчел Зеглер), якою захоплюється, як і решта Панему.  Впевнений у собі Коріолан ставить за мету за всяку ціну привести свою підопічну до перемоги у турнірі.

«Балада про співочих пташок і змій» адаптована з однойменного роману Сюзанни Коллінз, автора трилогії-бестселера. Книга була опублікована в травні 2020 року, утім новини про екранізацію з’явились вже за місяць до цього.

Сценарій до фільму писав Майкл Лесслі на основі попередньої чернетки Майкла Арндта, а випускник франшизи Френсіс Лоуренс повернувся як режисер і продюсер приквелу. Коллінз виступає виконавчим продюсером разом з Джимом Міллером і Тімом Паленом.

Окрім Тома Блайта та Рейчел Зеглер у фільмі зіграли Пітер Дінклейдж («Гра престолів»), Віола Девіс («Загін самогубців», «Чорний Адам») та Гантер Шафер («Ейфорія»).

У світовому прокаті «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій» вийдуть 17 листопада 2023 року.

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

Трейлер

Постер

Приквел «Голодних ігор» — фінальний трейлер антиутопії «Балада про співочих пташок і змій» з Рейчел Зеглер та Пітером Дінклейджем


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: