Новини Новини 13.07.2022 о 17:25 comment views icon

Розкрито акторський склад шостого сезону серіалу Black Mirror / “Чорне дзеркало”: Аарон Пол, Джош Хартнетт, Кейт Мара, Зазі Бітц та ін.

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/25f9b2416da07639967e18eb989e71c4?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Видання Variety з посиланням на власні джерела опублікувало основний акторський склад нового сезону фантастичного серіалу Black Mirror/”Чорне дзеркало” від платформи Netflix.

Попередній п’ятий сезон у складі лише трьох серій вийшов 5 червня 2019 року, проте новий шостий сезон все ще знімають, тож розрив між сезонами становитиме понад три роки.

Офіційного оголошення від Netflix з приводу акторського складу все ще немає, але джерела Variety наполягають, що в нових серіях ми побачимо таких акторів, як Зазі Бітц, Паапа Ессієду, Джош Хартнетт, Аарон Пол, Кейт Мара, Денні Рамірес, Клара Ругаард, Оден Торнтон та Анджана Васан. Також видання вважає, що у шостому сезоні буде більше трьох епізодів, що може тільки тішити.

Аарона Пола («На всі тяжкі»), Джоша Хартнетта (“Щасливе число Слевіна”) і Кейт Мару (“Картковий будиночок”) особливої ​​необхідності представляти немає. У свою чергу Зазі Бітц найбільш відома за серіалом “Атланта” та фільмом “Дедпул 2”, Паапа Ессієду відзначився в екранізації детектива Агати Крісті “Вбивство у Східному експресі”, а Денні Рамірес – у бойовику “Топ Ган: Меверік”. Інші актори належать до класу багатообіцяючих, але не найвідоміших.

Точної дати прем’єри шостого сезону серіалу Black Mirror / “Чорне дзеркало” поки що немає, але варто орієнтуватися на кінець поточного – початок наступного року.

Психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців від Ithillel.
Пройдіть психологічний профорієнтаційний тест для IT-фахівців щоб дізнатися ваші сильні сторони, вподобання і інтереси і з'ясувати, яка IT-спеціальність вам підходить.
Пройти тест

Джерело: Variety


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: