Новини Кіно 27.02.2024 о 11:11 comment views icon

«Сварка» збирає акторів на 2-й сезон — ймовірно, це Енн Гетевей, Джейк Джилленгол, Чарльз Мелтон та Кейлі Спейні

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

«Сварка» збирає акторів на 2-й сезон — ймовірно, це Енн Гетевей, Джейк Джилленгол, Чарльз Мелтон та Кейлі Спейні

Творіння Netflix і A24, яке цьогоріч забрало кілька важливих кінонагород, може отримати продовження з потужним акторським складом.

За даними Deadline, мова йде одразу про дві «ворогуючі» пари персонажів, яких зіграють Енн Гетевей та Джейк Джилленгол, а також Чарльз Мелтон та Кейлі Спейні.

Мелтон цього року відзначився у драмі Тода Гейнса «Травень, грудень», тоді як Спейні постала у ролі Прісцилли Преслі в стрічці Софії Копполи.

Джилленгол («Горбата гора») і Гетевей («Знедолені») були номіновані на кілька премій «Оскар», причому Енн отримала свою статуетку у 2013 році. Актори вже з’являлись разом у фільмі «Кохання та інші ліки».

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Жодних угод наразі не підписано, однак у виробництво другий сезон можуть запустити вже до кінця літа.

Перший сезон «Сварки» отримав вісім премій «Еммі» — включно зі званням найкращого мінісеріалу, а також особисті трофеї для Алі Вонг та Стівена Юна.

Рецензія на серіал «Сварка» / Beef


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: