Новини WTF 07.02.2024 о 14:59 comment views icon

Тейлор Свіфт змушує «замовкнути» студента, який відстежував дані її літака — раніше з ним судився Ілон Маск

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Тейлор Свіфт змушує «замовкнути» студента, який відстежував дані її літака — раніше з ним судився Ілон Маск

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Джек Свіні, який викликав гнів знаменитостей і мільярдерів, створивши акаунти, що відстежують їхні приватні перельоти, може знову зіткнутись із судовим позовом.

Згідно з The Washington Post, у грудні адвокати Тейлор Свіфт надіслали студенту листа із погрозою судового позову та вимогою припинити публікувати дописи у соцмережах щодо польотів співачки. У заяві сказано, що такі дії завдають «прямої та непоправної шкоди, а також емоційного та фізичного страждання».

«Думаю, що важливо зазначити, що я не маю наміру завдати шкоди. Я дійсно думаю, що у Свіфт є кілька хороших пісень. І вірю в прозорість та публічну інформацію», — сказав Свіні в коментарі The Verge.

Насправді акаунти публікують інформацію, яка вже є загальнодоступною — через Федеральне управління цивільної авіації й сигнали, які транслюють приватні літаки. Фактично Свіні лише спростив до них доступ, створивши окремі акаунти в соцмережах.

Окрім даних щодо зльотів і посадок приватних літаків, Свіні оцінює та публікує скільки вони використали палива та викинули парникових газів. Торік Тейлор Свіфт очолила рейтинг знаменитостей із найбільшими викидами CO2 від приватних літаків.

«Літак Тейлор регулярно позичають іншим особам. Приписувати їй більшість або всі ці польоти явно некоректно», — відповіли тоді представники співачки.

Свіні тим часом каже, що заяви команди Свіфт суперечать одна одній і «дуже нагадують» позов Ілона Маска у грудні 2022-го. Хлопець перейшов із Twitter у Threads після того, як мільярдер забанив його на платформі та звинуватив у публікації «координат для вбивства». Наприкінці 2022 року Свіні повернувся на X з акаунтом, який ділиться даними про приватний літак Маска, але з 24-годинною затримкою.

X/Twitter розблокував Тейлор Свіфт у пошуку — після кількаденного обмеження через потік порнодипфейків

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Навчіться читати фінзвітність так, щоб ухвалювати ефективні бізнес-рішення.Досвідом поділиться експерт, що 20 років займається фінансами і їхньою автоматизацією.
Детальніше про курс

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: