Новини Софт 17.02.2023 о 18:38 comment views icon

У Hogwarts Legacy з’явилась українська версія сайту

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Схоже, що справа з появою офіційної української локалізації гри Hogwarts Legacy потроху рухається. Принаймні, на це натякає поява української версії офіційного сайту гри. Ще нещодавно вона була відсутня.

Наразі на сайті Hogwarts Legacy можна обрати український варіант відображення інформації. Відповідна сторінка містить опис гри українською, має посилання на інші сторінки (наприклад, опис системних вимог для ПК чи опис ексклюзивних винагород), які також викладені українською мовою.

«Hogwarts Legacy — це захоплива рольова гра з відкритим світом, дія якої розгортається в чарівному світі, вперше представленому у книгах про Гаррі Поттера. На вас чекає Гоґвортс 1800-х років. Ваш персонаж — учень або учениця, що мають ключ до старовинної таємниці, яка може розірвати світ чар на шматочки. Знаходьте союзників, бийтеся з темними чаклунами та вирішуйте долю світу чар. Ви самі створюєте свою спадщину», – йдеться на сайті гри українською.

Проте, слід зазначити, що до якості перекладу є деякі питання. Деякі слова перекладені невірно.

У Hogwarts Legacy появилась украинская версия сайта

Нагадаємо, на початку лютого з’явилась інформація, що WB Games розгляне можливість додавання українських субтитрів до Hogwarts Legacy. Побажання гравців з України було передано відповідній команді. А днями стало відомо, що група ентузіастів, не дочекавшись появи офіційної локалізації, почала роботу над власним фанатським перекладом гри.

Онлайн-курс "Проджект-менеджер в ІТ" від Laba.
Навчіться запускати, контролювати й успішно реалізовувати ІТ-проєкти. Пройти весь шлях проєктного управління на реальному кейсі вам допоможе PMD із 19-річним досвідом в ІТ.
Детальніше про курс

Будемо сподіватись, що поява української версії сайту – це перший крок до виходу офіційної української локалізації Hogwarts Legacy.

Огляд Hogwarts Legacy. Невже магія покинула цей світ?


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: