Новини Новини 22.11.2022 о 13:25 comment views icon

Ubisoft повертає свої ігри в Steam: першою на сервісі з’явиться Assassin’s Creed Valhalla — 6 грудня

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Ubisoft знову почне випускати свої ігри в Steam майже через чотири роки після того, як звернула увагу на Epic Games Store і запустила власний сервіс Connect. 

Тиждень тому в мережу потрапив код, який вказував, що компанія Ubisoft, ймовірно, готує Steam-версії ігор, які вона не випускала на сервісі — черговий натяк на те, що після великої перерви компанія розглядає можливість повернення до найбільшого магазину ігор для ПК. Нині представники Ubisoft підтвердили інформацію про повернення на сервіс сайту Eurogamer.

Першою в Steam з’явиться одна з найбільших ігор видавця за останні кілька років, Assassin’s Creed Valhalla, яка буде доступна 6 грудня. Anno 1800 і безплатну Roller Champions додадуть на сервіс пізніше.

“Ми постійно думаємо, як надати наші ігри різним аудиторіям, де б вони не були, водночас забезпечуючи узгоджену екосистему гравців через Ubisoft Connect. Assassin’s Creed Valhalla, Anno 1800 і Roller Champions є одними з ігор Ubisoft, які будуть випущені в Steam”, — сказав представник Ubisoft.

Assassin’s Creed Valhalla з’явиться в Steam саме тоді, коли Ubisoft випустить останнє оновлення контенту гри. Нова глава, яка також вийде 6 грудня, завершить історію Ейвора та зв’яже деякі сюжетні лінії. Однак Ubisoft підтвердила, що не додаватиме режим NG +.

Раніше Ubisoft заявила, що відмова від Steam була її бізнес-рішенням. Саме це призвело до того, що кількість попередніх замовлень на The Division 2 зросла в шість разів у власному магазині Ubisoft (де їй не потрібно платити Valve за 30% від усіх продажів). Однак, схоже, велике охоплення та популярність Steam було зрештою занадто важко ігнорувати. Можливо, Ubisoft також бачить цінність того, щоб зробити свої ігри більш доступними на Steam Deck.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Додатковий канал продажу ігор буде дуже бажаним і на тлі підготовки компанії до рецесії.

Остання велика гра Ubisoft, випущена в Steam, була Far Cry: New Dawn 2019 року. З того часу компанія випустила на інших платформах такі ігри як Valhalla, Far Cry 6, Rainbow Six Extraction, Watch Dogs: Legion, Anno 1800, Ghost Recon Breakpoint і The Division 2.

Тим часом Valve готується до осіннього розпродажу в Steam, який розпочнеться у вівторок о 13:00 за східним часом і триватиме до 29 листопада.

Захід відбуватиметься в прямому ефірі під час Чорної п’ятниці та Кіберпонеділка та включатиме знижки на десятки тисяч ігор. У трейлері Valve натякнула, що можливі пропозиції щодо таких ігор, як Hitman 3, Stray, Hades, Deathloop, Cyberpunk 2077, God of War, Disco Elysium, Yakuza: Like a Dragon та багатьох інших.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Valve змінює графік розпродажів на Steam: тепер передбачено 4 великі сезони знижок, включно з весняним

Джерело: Engadget

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: