Новини Ігри 11.07.2023 о 16:22 comment views icon

В Mortal Kombat 1 справді з’явиться Хоумлендер з «Хлопаків»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Попередні чутки, що в Mortal Kombat 1 можна буде зіграти за Хоумлендера підтвердилися — принаймні офіційний акаунт Vought International Studios в TikTok у відповідь на питання одного з користувачів підтвердив появу у грі NetherRealm одного з найвідоміших героїв коміксів «Хлопаки» та однойменної телеадаптації Еріка Кріпке, що виходить на Amazon Prime Video.

У травні завдяки італійському Amazon стало відомо, що перше платне DLC Kombat Pack додасть у гру щонайменше шість додаткових персонажів, а саме: трьох бійців із попередніх частин MK (Ермака, Куан Чі, Такеду) та трьох супергероїв з коміксів — Омні-Мена («Невразливий»), Миротворця (всесвіт DC) та вищезгаданого Хоумлендера («Хлопаки»).

Напередодні стало відомо, що Хоумлендер разом з Чорним Нуаром та Старлайт також з’являться в Call of Duty — їх додадуть як оперативників в Call of Duty Warzone 2 і мультиплеєр Modern Warfare II. Набори з ігровими персонажами вийдуть із 12 по 20 липня.

Набір Kombat Pack стане частиною дорожчих видань Mortal Kombat 1 — преміального Premium Edition та колекційного Kollector’s Edition. Власники цих видань отримають ранній доступ до гри — з 14 вересня. Для решти Mortal Kombat 1 вийде 19 вересня. Перезапуск відомої серії файтингів вийде всіх платформах: ПК (Steam та EGS), PS5, Xbox Series та Switch.

Онлайн-курс "Нотації BPMN" від Laba.
Опануйте мову BPMN для візуалізації бізнес-процесів, щоб впорядкувати хаос у них.Після курсу ви точно знатимете, що саме обрати для розв’язання завдань вашого бізнесу.
Дізнатись більше

Враження від Mortal Kombat 1 після онлайн стрес-тесту


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: