Новини Новини 02.06.2022 о 16:35 comment views icon

В поїзді Інтерсіті+ знову запрацював дитячий кінотеатр

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

В поїзді Інтерсіті+, який курсує з Києва до Вінниці та Чернігова, вперше після початку війни знову запрацював дитячий кінотеатр, повідомляє офіційний Telegram «Укрзалізниці».

Дитячий кінотеатр на рейках відкрили буквально за два дні до початку війни. Проте цей потяг встиг зробити лише один рейс. Після цього почалась велика евакуація, і кінотеатр довелось демонтувати — щоб дати більше місця для пасажирів, що евакуюються.

1 червня в День захисту дітей, на дев’яносто восьму добу спротиву України російській агресії, «Укрзалізниця» відновила функціонування кінотеатру.

«Поки наші захисники борються на передовій за саме існування нашої держави — ми боремось за комфорт та спокій наших найменших пасажирів, і плануємо робити це надалі»

«Укрзалізниця»

Поїзд Інтерсіті+ з дитячим кінотеатром ходитиме з Києва до Вінниці та Чернігова, а доступ до кінотеатру матимуть всі маленькі пасажири, незалежно від класу місць.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: