Новини Новини 14.12.2022 о 19:03 comment views icon

“Венздей” обійшов “Дамера” та став другим за популярністю англомовним серіалом Netflix — шоу зібрало понад мільярд переглядів за 19 днів

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

“Венздей” / Wednesday посідає друге місце за кількістю переглядів серед англомовних серіалів Netflix. Лідирують “Дивні Дива 4” / Stranger Things 4, а “Дамер — чудовисько: Історія Джеффрі Дамера” опиняється на третьому місці. 

На цей час спіноф “Сімейки Адамсів” транслювався понад мільярд годин з моменту виходу (а точніше 1 022 190 000 годин). Шоу вийшло на Netflix 23 листопада, а цифри фіксувалися протягом 19 днів — до 11 грудня.

У “Венздей” є ще 9 днів для того, щоб побити поточний рекорд серіалу “Дивні Дива 4” / Stranger Things 4. Netflix оцінює серіал за перші 28 днів перегляду, а рекорд, встановлений шоу братів Дафферів — 1,3 млрд годин перегляду

Stranger Things також нещодавно визнали кращим серіалом 2022 року за версією сайту IMDb.

Рецензія на серіал «Венздей» / Wednesday

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Шоу із Дженною Ортегою легко обігнало біографічний серіал про серійного вбивцю “Дамер – Монстр: Історія Джеффрі Дамера”, який дивилися 856 мільйонів годин протягом перших 28 днів (що спонукало Netflix продовжити його на другий сезон).

Рецензія на серіал «Дамер – Чудовисько: Історія Джеффрі Дамера» / Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Утім, уся трійка лідерів добряче відстає від найпопулярнішого шоу Netflix всіх часів  — корейського серіалу “Гра в кальмара” / Squid Game, що тримає рекорд переглядів у 1,6 млрд годин за перші 28 днів. 

Netflix, до речі, офіційно підтвердив, що нашумілий корейський трилер про ігри на виживання  отримає другий сезон, та опублікував перший 10-секундний тизер разом з першими деталями щодо сюжету.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: