Новини Софт 13.09.2022 о 09:50 comment views icon

Вийшла watchOS 9 з покращеним відстеженням занять спортом, енергоощадним режимом та новими циферблатами

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Разом з iOS 16 компанія Apple також випустила операційну систему watchOS 9. Щоб встановити оновлення на розумний годинник, спочатку необхідно завантажити iOS 16 на свій iPhone.

Встановити watchOS 9 можна на розумний годинник Apple Watch Series 4 і новіші версії. Також потрібно зазначити, що окремі функції нової операційної системи можуть бути не доступні на деяких моделях Apple Watch і в деяких регіонах.

Як і в попередніх оновленнях, у watchOS 9 основна увага приділяється фітнесу. Користувачі зможуть бачити свої зони серцевого ритму під час тренувань та перегляду циклів сну. Також є підтримка тренувань з використанням кількох видів спорту та можливість відстежувати особисті найкращі результати. Крім того, можна встановити нагадування про необхідність приймати ліки. Додатково перероблено інтерфейс Siri, оновлено швидкі дії та додано декілька нових циферблатів.

Окремо слід зазначити функцію AFib History. Вона дозволяє включити історію відстеження миготливої ​​аритмії, яка часто є причиною інсульту. Ця функція призначена тільки для користувачів віком від 22 років, у яких діагностована миготлива аритмія. І ще у watchOS 9 з’явився енергоощадний режим Low Power Mode, що дозволяє продовжити час автономної роботи годинника. При його активації в розумному годиннику відключається ряд функцій, таких як Always On display, повідомлення про частоту серцевих скорочень для нерегулярного ритму, високу та низьку частоту серцевих скорочень, фонові вимірювання серцевого ритму, фонові вимірювання кисню в крові, нагадування про початок тренування. Також деякі завдання можуть виконуватися довше, а анімація втратить плавність. Обидва цих нововведення доступні, починаючи з Apple Watch Series 4.

Презентована нова ОС для розумного годинника Apple watchOS 9 — свіжі циферблати, покращені тренування та відстеження сну

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Джерело: Engadget

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: