Новини Софт 21.12.2022 о 18:15 comment views icon

Віртуальний номер для Telegram продали на аукціоні за рекордні $770 000

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

В нещодавньому оновленні Telegram, серед інших нововведень, з’явилася можливість реєструватися без SIM-карти — у такому разі для входу використовуються анонімні (віртуальні) номери, які продаються на фірмовій блокчейн-платформі Fragment. І ось зараз на аукціоні продали досить помітний лот — за номер з сімома однаковими цифрами 8 хтось віддав 300 000 токенів TON, що еквівалентно $770 000.

Наразі це абсолютний рекорд платформи Fragment для номерів.

Віртуальний номер для Telegram продали на аукціоні за рекордні $770 000

Раніше на платформі Fragment команда Telegram запустила продаж коротких імен користувачів, немала частина з яких перед цим була відібрана в іранських кіберсквотерів. Принаймні, так стверджував еміратський програміст російського походження та засновник Telegram Павло Дуров. Наразі рекорд серед імен користувачів на Fragment утримує лот @news, який наприкінці листопада продали за 994 000 TON, що еквівалентно $2,5 млн.

Віртуальний номер для Telegram продали на аукціоні за рекордні $770 000

Щодо токена TON, його запустили на децентралізованому блокчейні Open Network, який свого часу розробила команда Telegram — можна пригадати, як у 2020 році плани щодо запуску власної криптовалюти обернулися для Павла Дурова проблемами з регулятором США, немаленьким штрафом $18,5 млн та збитками. Та вочевидь Павло Дуров не збирається відступати — на початку грудня він анонсував створення децентралізованих бірж та гаманців.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Блокчейн-романтика: Дуров розширює функції Fragment та планує створення децентралізованих бірж та гаманців, закликаючи повернутися до основ

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: