Новости Новости 24.08.2021 в 10:38 comment views icon

Оновлена Sony PS5 легша і не потребує викрутки для закріплення підставки

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Sony тишком-нишком представила в Австралії оновлену версію консолі Playstation 5, повідомляє австралійський ігровий сайт Press Start.

  • Оновлена Playstation 5 відрізняється серійним номером — CFI-1102A замість CFI-1000 в оригінальній моделі.
  • Нова версія отримала інший гвинт для підставки, яка потрібна для установки консолі у вертикальному положенні. Новий гвинт зі зручним захватом у верхній частині не потребує використання допоміжних інструментів — його можна без проблем вкручувати та викручувати вручну.
Оновлена Sony PS5 легша і не потребує викрутки для закріплення підставки
Ліворуч — гвинт з нової ревізії, праворуч — з оригінальної
  • Оновлена Playstation 5 також приблизно на 300 грамів легша оригінальної моделі, хоча поки незрозуміло яким саме чином Sony полегшила конструкцію.
  • Австралія, схоже, першою країною отримала оновлені PS5. І хоча Sony усунула необхідність використання викрутки для закріплення підставки, без неї ніяк не обійтись при розширенні пам’яті за допомогою відповідного зовнішнього SSD-накопичувача формату M.2. Sony розблокує слот M.2 з найближчим оновленням програмного забезпечення — наразі нова версія прошивки проходить бета-тестування. Крім підтримки M.2 SSD оновлення також включає вдосконалення інтерфейсу панелі приладів PS5, підтримку 3D-аудіо для вбудованих динаміків телевізора та кращий спосіб розрізняти версії ігор PS4 та PS5.

Sony разблокировала слот M.2 для расширения памяти PlayStation 5 — пока только для участников бета-теста


Loading comments...

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: