Дописи 18.07.2023 о 14:21 comment views icon

Мій ноутбук HP ENVY DV7 — частинка мого «я»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/pic_1204_014510-1-150x150.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/pic_1204_014510-1-150x150.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/07/pic_1204_014510-1-150x150.png

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Пам’ятаю часи, коли всі поважні тіпи 2000-х років любили грати в браузерні ігри, по типу — Вормікс, Батла, Копатель Онлайн. Щоб насолоджуватися ігровим процесом, потрібно було мати непоганий калькулятор, щоб тягнув всі ці шедеври. Бувши школярем — нахлібником, я звернувся до своїх батьків з проханням купити таку штуку для “навчання” собі до хати. Звісно, як і всім дітям, мої батьки не виключення почали затирати, що отримаєш хороший ноутбук лише тоді коли будеш гарно вчитися. Але і я не пальцем роблений дорогі друзі. Достатньо було витягнути зі старого обігрівача лише одну планку оперативки, щоб продемонструвати їм, що з таким глючним ПК цю місію не можливо виконати.

Шах і мат, хлопці та дівчата! Вже через декілька неділь у мене дома з’являється новенький ноутбук HP ENVY DV7. На борту якого новенька, у ті часи, відеокарта NVIDIA GeForce GT 650M на цілих бляха 2 гігабайти відеопам’яті з процесором Intel Core i7-3630QM, 12 GB оперативної пам’яті та 1 TB HDD, щоб можна було поставити собі купа програм завантажених Бог зна звідки де ще в подарунок автоматично встановлювався браузер — Аміго. Моєму щастю не було межі, на відміну від моїх нервових закінчень, які поступово втрачалися після старту нових матчів в таких шедеврах, як Counter-Strike: Global Offensive та Dota 2.

Мій ноутбук HP ENVY DV7 — частинка мого «я»Мій ноутбук HP ENVY DV7 — частинка мого «я»

І ось рік за роком цей “криптоніт” служить мені вірою і правдою вже непоганих таких 10 років, виручаючи мене у різних сферах — будь то ігри та фільми або контрольні та курсові роботи, доки я знічев’я по приколу не сказав йому: “Ех, старий, тобі, мабуть, вже час на пенсію піти”. Він, ніби почув, і в той же день (я не вигадую друзі) тупо посеред ночі, коли я дивився фільм, просто вимикається і більше вже не вмикається.

Я спочатку розсміявся — ну не може бути такого збігу! Але схоже старенький вирішив, що його місія виконана. Хоч і сумно прощатися, 10 років — чудовий строк для ноутбука. Але все одно шкода розлучатися зі старим другом. Адже скільки разом пережито! І ось тепер потрібно шукати йому гідну заміну.

Я вірю, що новий девайс зможе стати не менш надійним помічником і другом. І хто знає, можливо моя історія допоможе мені перемогти у цьому конкурсі на кращий ПК? Адже хороший комп’ютер — запорука успіху в навчанні та роботі). Тож тримайте за мене кулаки! І нехай переможе найгідніший, аби лише цей комп’ютер служив вірою і правдою, як мій старий HP. Бо комп’ютер — це не просто залізяка, а справжній друг, з яким пов’язано стільки пригод!

Мій ноутбук HP ENVY DV7 — частинка мого «я»
Моя ляля

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: