Дописи 14.02.2024 о 11:26 comment views icon

Новий серіал зі всесвіту “Star Wars” влітку на Disney+

author avatar
https://secure.gravatar.com/avatar/8c5a0dd7b76f6fa4b91aaefeb90c07dd?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://secure.gravatar.com/avatar/8c5a0dd7b76f6fa4b91aaefeb90c07dd?s=96&r=g&d=https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/06/no-avatar.png *** https://itc.ua/wp-content/themes/ITC_6.0/images/no-avatar.svg

Ігор

автор

Новий серіал зі всесвіту “Star Wars” влітку на Disney+

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Візьми участь у конкурсі та виграй ігрове кермо G923 від?

The Accolite” – новий довгоочікуваний серіал зі всесвіту “Star Wars“, прем’єра якого, ймовірно, відбудеться на Disney+ цього літа.

З моменту виходу першого трейлера серіалу на минулорічному святкуванні “Зоряних воєн” у Лондоні, ажіотаж навколо нової постановки зростає, і фанати з нетерпінням чекають на подальшу інформацію. Американський сайт Collider дізнався, що серіал, написаний Leslye Headland і присвячений останнім дням Великої Республіки, дебютує на платформі Disney+ цього літа. ”The Accolite” розгортається за 50 років до подій “The Phantom Menace ” і покаже долю колишньої падаванки та її бувшого вчителя-джедая, які разом розслідуватимуть злочини, що відбуваються в галактиці.

Серіал може похвалитися великим і надзвичайно талановитим акторським складом на чолі з Amandla Stenberg. До неї приєднаються зірка “Squid Game” Lee Jung-jae в ролі майстра-джедая та Joonas Suotamo в ролі джедая-вукі на ім’я Kelnacca. До акторського складу “The Acolyte” також увійшли Jodie Turner-Smith, Manny Jacinto i Charlie Barnett, хоча, як це зазвичай буває з серіалами “Star Wars“, деталі їхніх ролей поки що оповиті таємницею. Мабуть, найбільш захоплюючою новиною для шанувальників книг стане те, що Rebecca Henderson, яка спочатку була анонсована як джедай Mirialan, насправді зіграє постарілу Vernestry Rwoh, одного з найвідоміших персонажів часів Республіки. Творець серіалу, Leslye Headland, розповів сайту Collider, що серіал “не буде добрим” до джедаїв і кине виклик їх неомильності. Враховуючи всі випробування, через які вже пройшла Vernestry Rwoh, і ті, з якими їй ще доведеться зіткнутися, напевно, небагато знайдеться персонажів, які краще підходять для того, щоб протистояти недолікам Ордену джедаїв зсередини.

Точна дата прем’єри серіалу на Disney+ поки що невідома.

оригінал статті: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/nowy-serial-z-uniwersum-gwiezdnych-wojen-latem-na-disney-szczegoly-fabula-obsada-data-premiery

Візьми участь у конкурсі та виграй ігрове кермо G923 від?

Logitech G – найкраще ігрове обладнання для вашого ідеального ігрового місця: миші, клавіатури, гарнітури, ігрові керма та контролери, щоб вивести ваші перемоги на новий рівень.

Головний приз в конкурсіІгрове кермо Logitech G923 Racing Wheel and Pedals for PS5 / Playstation / PC, а також 8 додаткових призів у вигляді клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard – GL Linear.

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: