Дописи 20.12.2023 о 21:30 comment views icon

Переваги, які ви отримуєте, купуючи офіційну продукцію ОРРО

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/09/OPPO_150_150_uwp_avatar_thumb.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/09/OPPO_150_150_uwp_avatar_thumb.png *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2023/09/OPPO_150_150_uwp_avatar_thumb.png

OPPO Ukraine

OPPO AED Україна з 2019 року надає українцям доступ до прори

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.

Збираєтеся здійснити покупку нового пристрою OPPO? Обирайте тільки офіційний магазин! У світі сучасних технологій та поширення фальшивої продукції важко розрізнити оригінальний смартфон від підробленого. Купівля в авторизованих точках продажу OPPO захистить вас від цього ризику та уникне небезпеки отримати товар, що незаконно потрапив на ринок, обходячи законні канали дистрибуції та ухиляючись від митних зборів та податків. Ознайомтесь зі змістом цієї статті, щоб дізнатися більше про переваги використання офіційної техніки OPPO та способи перевірки автентичності вашого пристрою.

Переваги, які ви отримуєте, купуючи офіційну продукцію OPPO:

  • Відповідність стандартам та гарантія якості – це основні принципи, якими керується компанія OPPO щодо своїх продуктів, які легально ввозяться до України. Кожен з цих продуктів проходить обов’язкову державну сертифікацію, яка підтверджує  їхню безпеку, високу якість та екологічність. OPPO ретельно дотримується усіх вимог та стандартів, щоб забезпечити клієнтам надійність та впевненість у продуктах. Інформацію про сертифікати відповідності продукції OPPO можна знайти, перейшовши за наступним посиланням.
  • Локалізація продукції OPPO була проведена офіційно, забезпечуючи повну українську підтримку у супутній документації, програмному забезпеченні та сервісах, включаючи гарантійні талони та інструкції. Всі пристрої були розроблені враховуючи технічні вимоги та відповідають нормам зв’язку, встановленим в Україні.
  • Користувачі, які мають офіційну продукцію OPPO, можуть отримати підтримку через онлайн-чат, електронну пошту або за  телефонною гарячою лінією. Ці послуги надаються як українською, так і російською мовами для більшої зручності користувачів.
  • Придбавши офіційну продукцію від OPPO, ви отримуєте право на гарантійне обслуговування згідно з політикою компанії. Авторизовані сервісні центри використовують лише оригінальні комплектуючі, а ремонт здійснюється кваліфікованими та досвідченими фахівцями.
  • Споживачі можуть бути впевнені у відповідності техніки, яка продається в авторизованих магазинах OPPO, законодавству України, оскільки оплачені податки відповідають чинним нормам. Це забезпечує стабільну роботу вашого телефону та виключає порушення закону.
  • Покупка офіційного смартфона OPPO відкриває доступ до різноманітних додаткових сервісів, включаючи послугу “Door to door” та гарантії “1+2 роки” для смартфонів OPPO*. Гарантійна послуга “1+2 роки” охоплює один рік гарантії та два роки обслуговування у випадках, що не входять до гарантійного періоду, починаючи з моменту придбання смартфона. Крім того, цей пакет включає оновлення програмного забезпечення та інші переваги для користувачів. Акція «1+2 роки» повної гарантії та безкоштовного негарантійного сервісного обслуговування всіх смартфонів ТМ ОРРО, придбаних на території України в офіційних магазинах партнерів компанії, діє на всій території України. Деталі щодо умов та строки дії Акції можна знайти за посиланням.

Переваги, які ви отримуєте, купуючи офіційну продукцію ОРРО

Як дізнатися, чи мій пристрій OPPO оригінальний?

Якщо ви користуєтеся смартфоном OPPO і хочете перевірити, чи є ваш пристрій офіційно ввезеним, ви можете перевірити його статус на веб-сайті підтримки OPPO. За допомогою IMEI свого смартфона ви можете визначити статус гарантії. Якщо результат підтверджує, що гарантійне обслуговування доступне лише в Україні, це означає, що ваш пристрій є офіційним. Далі наведено інструкції, як це можна зробити.

  1. Знайдіть номер IMEI та SN

Щоб перевірити статус пристрою, вам потрібен IMEI 1 (для смартфонів та смарт-годинників) або SN (для бездротових навушників та смарт-браслетів). IMEI — це 15-значний код, який ідентифікує пристрій, тоді як SN містить таку інформацію, як-от дата та місце виготовлення продукту. 

Переваги, які ви отримуєте, купуючи офіційну продукцію ОРРО

Смартфон

Щоб перевірити номер IMEI 1 смартфона ОРРО, перейдіть до [Параметри] > [Про телефон] > [Статус] > [IMEI 1]. 

IMEI 1 також можна перевірити за допомогою програми «Телефон» на головному екрані, набравши *#06# або *#66#
Також IMEI 1 відображено на нижній частині коробки смартфона.

Фітнес-браслет

Щоб перевірити SN фітнес-браслета ОРРО, на браслеті OPPO перейдіть до [Налаштування] > [Про браслет]. Серійний номер смарт-браслета OPPO можна знайти також на задній частині коробки. SN зазвичай зазначений біля штрих-коду. 

Примітка: S/N на нижній частині зарядного пристрою смарт-браслета OPPO — це серійний номер зарядного пристрою, а не браслета.

Бездротові навушники

Щоб перевірити SN бездротових навушників ОРРО:

  • ви можете знайти серійний номер або SN бездротових навушників OPPO на зарядному кейсі;
  • перевірте SN на нижній частині упаковки бездротових навушників OPPO. SN зазвичай зазначається біля штрих-коду. 

Зверніть увагу, що функція перевірки статусу гарантії наразі працює лише для смартфонів, однак незабаром буде доступна і для інших пристроїв.

Якщо результат не відображається, можливо, пристрій ще не було активовано. У такому разі, радимо звернутися до Служби підтримки ОРРО для підтвердження.

  1. Перевірте статус свого пристрою на сайті Підтримки ОРРО

На домашній сторінці сайту підтримки OPPO наведіть курсор миші на [Підтримка] > Натисніть [Статус гарантії] > Введіть IMEI свого смартфона чи смарт-годинника або SN фітнес-браслета, чи бездротових навушників > Введіть код підтвердження > натисніть [Перевірити]. Якщо є результат, значить, ваш пристрій OPPO є офіційним.

Переваги, які ви отримуєте, купуючи офіційну продукцію ОРРО

Цей матеріал – не редакційнийЦе – особиста думка його автора. Редакція може не розділяти цю думку.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: