Новини Пристрої 03.07.2023 о 10:36 comment views icon

Apple працює над новими AirPods Pro з функціями перевірки слуху та вимірювання температури — Bloomberg

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, деякі версії бездротових навушників AirPods матимуть нову функцію контролю стану здоров’я користувача через вушний канал. Вони зможуть перевіряти наявність потенційних проблем зі слухом та визначати температуру тіла.

AirPods вже підтримують аудіограми – аудіопрофілі, які повідомляють AirPods, як оптимально налаштувати звук для кожного вуха користувача, щоб покращити сприйняття. Гурман каже, що Apple має намір ще більше розширити можливості навушників і впровадити додаткові можливості оцінки стану органів слуху. Додатково компанія вивчає можливості позиціювання AirPods як слухові апарати. Також Гурман стверджує, що майбутні AirPods зможуть вимірювати температуру через вушний канал. Розширення відстеження температури на AirPods може бути більш точним і потенційно дозволить повідомляти власника, якщо він починає хворіти. Гурман не сказав, чи ця функція буде ексклюзивом для AirPods Pro, але це здається ймовірним.

Однак оновлені AirPods Pro можуть з’явитися не скоро, для них передбачено 3-річний цикл оновлення, а попередню версію випустили лише торік. Гурман вважає, що нові функції для здоров’я з’являться «через кілька місяців чи навіть років». Але вже найближчим часом у бездротових навушниках Apple очікується поява роз’єму USB-C.

Марк Гурман розповів, що Apple планує створити новий монітор з власним чипом – аналогічний Studio Display на базі A13. Такий пристрій зможе працювати незалежно від комп’ютера Mac, наприклад, виконувати роль розумного дисплея в періоди, коли він не використовується.

Нова функція розумного дисплея дуже схожа на функцію StandBy, яка з’явиться в iOS 17 пізніше цього року. StandBy дозволяє iPhone працювати як інтелектуальний дисплей, коли він підключений до джерела живлення і повернутий горизонтально. У такому режимі смартфон частково нагадує будильник і може виводити віджети керування розумним будинком.

Додамо, раніше ходили чутки про плани Apple щодо створення дисплеїв із додатковими функціями. Наприклад, йшлося про можливість виклику Siri, вбудованої в самі дисплеї.

Курс English For IT: Communication від Enlgish4IT.
Почни легко працювати та спілкуватися з мультикультурними командами та міжнародними клієнтами. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Інформація про курс

Джерело: The Verge 1, 2


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: