Новини Софт 23.11.2023 о 13:44 comment views icon

Bard відтепер переглядатиме YouTube замість вас — і надаватиме короткі анотації до відео

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Оновлення навряд сподобається авторам і рекламодавцям.

За даними Android Authority, чатбот Google у межах інтеграції з YouTube отримав оновлення, яке дасть змогу йому самостійно переглядати й аналізувати відео — виводячи для вас конкретну інформацію.

Простий приклад: ви зможете не відтворювати відео з рецептом щоразу як забули якийсь інгредієнт — Bard за кілька хвилин створить перелік необхідних продуктів і покрокову інструкцію. У попередніх тестах він помилок не приспускався, але з огляду на здатність до «‎галюцинацій» — є небезпека того, що в вашому супі з’явиться дещо незвичне наповнення.

Хоча є проблема для видавців — відсутність переглядів на відео. Тож оновлення ще, мабуть, викликає суперечки.

Нині функція доступна лише для учасників Google Labs, і потрібно трохи попрацювати, щоб спрямувати чатбот до правильної відповіді — запит «‎повний рецепт» Bard на початку може ігнорувати, і лише якщо надати підказку «‎покрокові інструкції» він видасть необхідний результат.

Google прокачала Bard — підтримка розширень (Gmail, YouTube та ін), фактчекінг та розширена українізація

Онлайн-курс "Лідогенерація у B2B" від Laba.
Де шукати нових клієнтів, щоб збільшити дохід компанії та які інструменти лідогенерації застосовувати? Розбираємо покроково та комплексно.
Дізнатись більше про курс


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: