Новини Україна 29.09.2022 о 12:52 comment views icon

Бібліотека «Київстар ТБ» розширилася контентом Disney, включно з фільмами Marvel та «Зоряними війнами»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Заступник головного редактора, керівник відділу новин

Платформа онлайн-телебачення «Київстар ТБ» суттєво розширила бібліотеку та поповнила її контентом студії Disney — легально переглянути фільми та мультфільми студії можна за додаткову плату від 49 грн. Всі фільми та серіали доступні в професійному українському дубляжі, а більшість додатково мають оригінальну аудіодоріжку англійської мовою.

Загалом відповідний розділ з фільмами та мультфільмами Disney на «Київстар ТБ» нараховує 36 найменувань. Найсвіжіші релізи датуються 2021 роком. Прикро, що жодного фільму чи серіалу Disney/Marvel за 2022 рік у бібліотеці поки немає, але «Київстар» обіцяє надалі поступово розширювати відеобібліотеку Disney.

Вже зараз в онлайн-кінотеатрі «Київстар ТБ» доступні для перегляду такі касові мультфільми як «Таємниця Коко», «Крижане серце 2», «Історія іграшок 4», «Рая», «Тачки 3», «Душа», «Уперед», «Єнканто. Світ магії». Серед фільмів можна переглянути пригоди «Аладіна», дивосвіт «Чаклунки»,  «Зоряні війни. Скайвокер. Сходження», «Зоряні війни. Хан Соло», «Кінгсмен», «Круелла», «Смерть на Нілі» та інші блокбастери. Також бібліотека Disney на «Київстар ТБ» включає фільми за коміксами Marvel.

Зважаючи на те, що онлайн-кінотеатр Disney+ все ще недоступний в Україні, ще один альтернативний спосіб легально дивитися фільми та серіали однієї з найбільших медіакорпорацій світу не буде зайвим. Врешті, конкуренція ще ніколи не шкодила споживачу.

На початку місяця Disney в межах виставки D23 Expo продемонструвала силу-силенну трейлерів, тизерів і коротких сцен з майбутніх фільмів та серіалів 2022-2023 років.

Disney на D23 Expo — «Аватар: Шлях води» + близько 20 фільмів та серіалів Star Wars і Marvel

Power Skills For Tech.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

  • Загалом на платформі «Київстар ТБ» є близько 20 000 фільмів та серіалів, а також 300 телеканалів. Частина контенту доступна у вільному перегляді для абонентів усіх мобільних операторів за умови реєстрації на платформі. Доступ до нього можна отримати з кількох пристроїв: смартфону, планшету, ноутбуку, SMART TV та приставки.

Триває конкурс авторів ІТС. Напиши статтю про розвиток ігор, геймінг та ігрові девайси та вигравай професійне ігрове кермо Logitech G923 Racing Wheel, або одну з низькопрофільних ігрових клавіатур Logitech G815 LIGHTSYNC RGB Mechanical Gaming Keyboard!


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: