Новини Софт 19.03.2024 о 14:28 comment views icon

Бос OpenAI Сем Альтман каже, що світу «не потрібна ще одна копія Google», бо це «нудно»

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/09/Katya-96x96.jpg

Катерина Даньшина

Авторка новин

Бос OpenAI Сем Альтман каже, що світу «не потрібна ще одна копія Google», бо це «нудно»

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Натомість розробники мають зосередитись на створенні нових способів пошуку та аналізу інформації для людей.

Генеральний директор OpenAI Сем Альтман каже, що не зацікавлений у перемозі над Google у пошуковому бізнесі.

«Я вважаю, що це нудно. Маю на увазі, якщо питання полягатиме в тому, чи можемо ми створити кращу за Google пошукову систему, то ми повинні піти. Люди мають використовувати кращий продукт», — сказав Альтман Лексу Фрідману у відповідь на порівняння ChatGPT з Google Пошуком.

Сем пояснив, що його у першу чергу цікавить не створення нової версії Google, а пошук «набагато кращого способу знаходити, синтезувати та використовувати інформацію».

«Я не думаю, що світу потрібна ще одна копія Google», — сказав Альтман.

Google нині просуває свою велику мовну модель Gemini, яку після запуску не оминули скандали — чатбот помилково генерував на зображеннях раси людей, не зважаючи на історичний контекст, і зрештою опцію призупинили. Вчора стало відомо, що техногігант веде перемовини з Apple — з приводу потенційної інтеграції функцій Gemini в iPhone.

Розділ Технології виходить за підтримки Favbet Tech

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: