Новини Софт 12.01.2023 о 21:14 comment views icon

Divine Knockout (DKO), First Class Trouble та Gamedec – в Epic Games Store стартувала нова безкоштовна роздача ігор

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/ad81c83e9fbf757ce8a90d0eb41dee5b-96x96.jpeg

Вадим Карпусь

Автор новин

Сервіс цифрової дистрибуції Epic Games Store влаштував чергову безплатну роздачу ігор, які в інший час поширюються на платній основі. Цього тижня у роздачі беруть участь одразу 3 проєкти: Divine Knockout (DKO), First Class Trouble та Gamedec – Definitive Edition.

Divine Knockout (DKO) – це платформний файтинг, у якому мініверсії епічних героїв мірюються силами на небезпечних аренах. Гравцеві доведеться викидати супротивників з арени, доводячи, що саме його персонаж є найлегендарнішим в історії. Гра Divine Knockout (DKO) доступна за наступною адресою.

First Class Trouble – це командна гра, де гравці мають пережити катастрофу. При цьому вони мають діяти як спільно, так і один проти одного. Гравець зможе грати за одного з людей-пасажирів або за персоноїдів, що збунтувалися. Щоб вижити, доведеться залучити кмітливість, обманювати чи розпізнавати брехню. Мета полягає в тому, щоб вимкнути смертоносний штучний інтелект, який управляє космічним лайнером. Гру First Class Trouble можна отримати за наступною адресою.

Курс Frontend від Mate academy.
Frontend розробник може легко створити сторінки вебсайту чи вебдодаток. Тому після курсу ви станете затребуваним фахівцем у сфері, що розвивається.
Інформація про курс

Gamedec – це однокористувацька ізометрична інді-пригодницька рольова гра в жанрі кіберпанку. Гравець має в ролі детектива розслідувати злочини у віртуальних світах. При цьому потрібно збирати інформацію у свідків та підозрюваних, щоб перехитрити лиходіїв та розкрити їхні задуми. Видання Definitive Edition включає набір із новими персонажами та особистостями, кожна з яких має свої унікальні особливості. Додати Gamedec до своєї колекції можна за наступною адресою.


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: