Новини Україна 07.12.2022 о 12:33 comment views icon

«Дивовижний Моріс» / The Amazing Maurice — фінальний трейлер мультфільму за мотивами бестселера Террі Пратчетта в українському дубляжі

author avatar
https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg *** https://itc.ua/wp-content/uploads/2022/04/vova-96x96.jpeg

Володимир Скрипін

Ексзаступник головного редактора

Кінокомпанія Adastra Cinema опублікувала на своєму YouTube-каналі новий трейлер анімаційного комедійного фентезі «Дивовижний Моріс» / The Amazing Maurice, який надійде в український прокат з 5 січня.

Це екранізація бестселера відомого британського письменника сера Террі Пратчетта «Дивовижний Моріс та його вчені гризуни», сюжет якої натхненний історією про Гамельнського щуролова. «Дивовижний Моріс» / The Amazing Maurice — фінальний трейлер мультфільму за мотивами бестселера Террі Пратчетта в українському дубляжі«Дивовижний Моріс» / The Amazing Maurice — фінальний трейлер мультфільму за мотивами бестселера Террі Пратчетта в українському дубляжіПерша книга в серії «Плоский Світ», яку автор написав спеціально для дітей та підлітків. У 2001 році її відзначили Медаллю Карнегі як найкращу дитячу книга року у Великій Британії..

У центрі сюжету винахідливий кіт Моріс та його соратник флейтист Кіт разом зі зграєю підручних розумних гризунів — разом вони подорожують містами та селами Плоского світу, щоразу провертаючи одну й ту саму аферу: за розумну плату “рятують” місцевих жителів від “навали щурів”. Моріс вмовляє щурів востаннє розіграти виставу в місті Дрянь-Блінцбург, але цього разу все йде не за планом. Вони стикаються зі Злокознією Грім, яка прагне дізнатися небезпечні таємниці міста.

В оригіналі героїв озвучили британські зірки Х’ю Лорі, Емілія Кларк, Девід Теннант, Джемма Артертон, Хімеш Патель, Х’ю Бонневіль та інші. В українському зірковому дубляжі окрім “фірмових” вітчизняних “голосів” Лорі та Кларк, взяли участь Анна Трінчер, Тетяна Парфільєва, Богдан Шелудяк (Буше), Євген Таллер, Вікторія Маремуха (Маре), Анастасія Єлісєєва та Іван Кришталь.

Сценарій екранізації написав Террі Россіо, відомий насамперед за франшизами “Шрек” та “Пірати  Карибського моря”, режисерами виступили Тобі Генкель («Тріо в пір’ї» та «Тор: Легенда вікінгів») та Флоріан Вестерман.

Світова прем’єра мультфільму «Дивовижний Моріс» відбулася 13 листопада 2022 року під час Манчестерського фестивалю анімації/ В український кінопрокат кінострічка вийде 5 січня.

Онлайн-курс "Excel та Power BI для аналізу даних" від robot_dreams.
Навчіться самостійно аналізувати й візуалізувати дані, знаходити зв’язки, розуміти кожен аспект отриманої інформації та перетворювати її на ефективні рішення.
Детальніше про курс

Трейлер мультфільму «Дивовижний Моріс» в українському дубляжі

Постер

«Дивовижний Моріс» / The Amazing Maurice — фінальний трейлер мультфільму за мотивами бестселера Террі Пратчетта в українському дубляжі

 


Loading comments...

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: